CraftUnique

Filtrér baseret på:

Tilgængelighed
Producent

CraftUnique

Der er 6 varer.
Viser 1 - 6 af 6 varer

Craftbot fra CraftUnique

Det brugervenlige halvautomatiske bed planlægningssystem gør de allerførste trin nemme, og de korrekte kalibreringsindstillinger giver dig større udskrivningsnøjagtighed. Foruden den automatiske XY-kalibrering har vi indbygget en halvautomatisk, elektronisk hjulpet Z-kalibrering såvel som vores IDEX-printere.

Du kan bare sætte pause på udskrivning, skift farve, når du vil, og denne funktion hjælper dig også i tilfælde af strømafbrydelser

Vores nye printere har større udskriftsvolumen end gennemsnittet på markedet. FLOW IDEX XL er markedets største Plug & Play IDEX.
Den opvarmede seng med metal og hærdet glas og Kapton-kombinationen sikrer den maksimale vedhæftning under udskrivning, mens den fleksible topplade gør det nemt at fjerne det, også når det gælder meget flade genstande.
Hver printer har sin egen responsive grænseflade med en simpel kontrolindstilling, der er forbundet til ejerens pc via en sikker intranetforbindelse. Derudover letter det indbyggede kamera arbejdsprocesser. Den platformuafhængige adgang, det programmerbare API, finjustering af CraftWare-software og kompatibilitet med endda en heterogen printerfarme giver dig en fuldstændig personlig mulighed for at kontrollere dit arbejde.
32 bit hurtigt for mere nøjagtig og præcis kontrol. Vores hovedkort er udstyret med det førende motorstyringssystem, udvidede funktioner og gode interfaceforbindelser. Det er også en strømbesparende løsning.

En splinterny mikrocomputer, der understøtter din effektive arbejdstid. Ultrahurtige responstider, samlet brugergrænseflade, stabilt Linux-operativsystem i et moderne hi-tech-design, fremtidssikker eksekveriing

Forstærket dobbelt-kabinet-struktur og robuste ekstruderede aluminiumsprofiler langs Z-aksen. Selvom vores nye printere har større udskriftsvolumen, er de klodsede printere og kan være en meget pålidelig arbejdskammerat til ethvert af dine behov. Vi kan også minimere skaderne under levering med dette nye design.

Fremragende kvalitetsudskrivninger og mindre filamentstop. På grund af inkluderingen af ​​en all-metal hotend er CraftBot i stand til at udskrive i enestående kvalitet. Dette gør det perfekt at også udskrive i mere specialiserede materialer, som træ- og messingfilamenter.

På grund af vores nye filament sensor kan du minimere sammenbrud forårsaget af filamentfejl. De mekaniske og elektroniske dele i det integrerede overvågningssystem er indbygget i ekstruderne til glat filamentdosering. Mindre papirstop og filament trim er garanteret.