PrimaSELECT

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
 • 21901

  PrimaSELECT WOOD er et enestående og smukt materiale - det dufter af træ, ligner træ og føles som træ, så det er helt sikkert træ ikke? Svaret er - næsten. PrimaSELECT WOOD er baseret på vores PrimaSELECT PLA formel og har alle de fordele, som PrimaSELECT PLA har, men i formlen har vi tilføjet 35-40 % træ, og det er det, der giver PrimaSELECT WOOD dens...

  265,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • 21904

  PrimaSELECT WOOD er et enestående og smukt materiale - det dufter af træ, ligner træ og føles som træ, så det er helt sikkert træ ikke? Svaret er - næsten. PrimaSELECT WOOD er baseret på vores PrimaSELECT PLA formel og har alle de fordele, som PrimaSELECT PLA har, men i formlen har vi tilføjet 35-40 % træ, og det er det, der giver PrimaSELECT WOOD dens...

  265,00 DKK
  0 Bedømmelser 
PrimaSELECTWOOD er ​​et enestående og smukt materiale - det lugter som træ, ligner træ og føles som træ, så det er helt sikkert træ? Svaret er - næsten. PrimaSELECTWOOD er ​​baseret på vores PrimaSELECTPLA formel og har alle de fordele, PrimaSELECTPLA har, men i formlen har vi tilføjet 35-40% træ, og det er det, der giver PrimaSELECTWOOD sine unikke egenskaber.
PrimaSELECT WOOD har et trælignende udseende, når udskriften er færdig. PrimaSELECT WOOD findes også i en række smukke og livlige farver, der er meget "naturlignende" med et pænt udseende.
PrimaSELECT WOOD føles lidt blødere ved berøringen end almindelige WOOD-materialer, det er også mere fleksibelt, hvilket gør det perfekt til alle printere, inklusive printere med en Bowden-opsætning.
På grund af den meget lave krympning og det faktum, at du ikke har brug for en opvarmet seng, er PrimaSELECT WOOD meget let at bruge i alle FDM / FFF-printere. Warping er ikke en faktor, du skal overveje, hvis du bruger PrimaSELECT WOOD, og ​​det vil heller ikke deformeres, når dine udskrifter er udført, hvilket er almindeligt blandt billigere materialer. Hvis din printer er udstyret med en opvarmet seng, anbefaler vi, at du bruger en temperaturindstilling på 40-60 ° C.
For de bedste resultater anbefaler vi, at du bruger PrimaSELECT WOOD med en større dyse end 0,4 mm. Vores test har vist, at en 0,8 mm dyse giver det bedste resultat.
Med et fint kornstykke sandpapir kan du få en endnu smukkere overfladefinish på dit tryk.
PrimaSELECT WOOD stikker på BuildTak eller en glasplade belagt med klæbespray eller limpind.
PrimaSELECT WOOD rulles på en gennemsigtig spole med 500 g filament af høj kvalitet. Den er pakket i en robust kasse og pakket med silicagel for at undgå fugt.
PrimaSELECT WOOD fås i diameterstørrelser på 1,75 mm og 2,85 mm.
Vores moderne fabrik er udstyret med det nyeste inden for lasermålingsteknologi for at sikre, at du får en glødetråd med en meget stram diameter og rundhedstolerance. Dette giver igen et filament, der er kompatibelt med de mest almindelige printere på markedet i dag.

Hvorfor skal jeg bruge PrimaSELECT WOOD?

 • Det føles og lugter som ægte træ
 • Meget let at udskrive, selv ved lave temperaturer
 • Meget små risici for fordrejning
 • Det er bionedbrydeligt
 • Let at postere processen

I disse dage er træfilamenter stadig PLA-baserede, men træet er i stedet integreret i form af træfibre. Mange forskellige træsorter er også dukket op! Du kan nu vælge mellem birk, kokos, bambus, tømmer, cedertræ og mange andre. Typisk indeholder træfilamenter 70% PLA og 30% træfibre, men det hele afhænger virkelig af filamentproducenten.

På trods af denne tilsyneladende lave andel af træ, garanterer vi, at du vil blive imponeret over, hvor træagtige de resulterende prints føles. Fra tekstur til lugt, alt føles meget ægte. Det betyder, at 3D-printede trædele kan behandles som ægte træ. Det er med andre ord sikkert at slibe delene og påføre forskellige malinger og belægninger.

En ting at huske på, som du måske ikke er opmærksom på, er lugten af smeltende træfilamenter. Under udskrivningen lugter det som udgangspunkt af brændende træ, så sørg for at have ordentlig ventilation.

Nå, ikke ligefrem, men siden 2012 har print med træfilament været muligt. Men hvad er træfilament? Grundlæggende er det PLA filament, der også indeholder træfiber. Når det er udskrevet, ser og føles det endelige objekt overraskende træagtigt.

I disse dage tilbyder mange filamentproducenter deres eget bud på træfilament, hvor mange typer træ er repræsenteret. Ikke desto mindre kan træfilament stadig være et "temperamentsfuldt" materiale, med potentiale for vanskeligheder under udskrivning.

HOT END

I lighed med almindelig PLA er det bedst, hvis du forvarmer printerens varme ende til mellem 170 og 220 ºC. Naturligvis vil den nøjagtige temperatur afhænge af filamentet.

En interessant ting med træfilament er, at du kan eksperimentere med forskellige temperaturer for at producere forskellige farver og finish. Det skyldes, at en ekstruder ved højere temperaturer vil brænde træfiberen og skabe mørkere nuancer.
Vær blot opmærksom på, at træ er meget brandfarligt. Hvis den varme ende er for varm, og dysen ikke ekstruderer filament hurtigt nok, kan dit print blive beskadiget eller endda gå i brand.
For at forhindre tilstopning anbefales det at udstyre din printer med en dyse større end standard 0,4 mm. Derudover er det især vigtigt med træfilament for at holde dysen ren!

BYGGEPLADEN

For at lave kvalitetsprint med træfilament er det en god idé at bruge en opvarmet seng, men det er ikke nødvendigt. Hvis du har en, så forvarm den til et sted mellem 50 og 70 ºC.

Det, der er nødvendigt, er at sørge for en klæbende overflade, enten med malertape, limstift, en glasseng eller PEI-plader. Ellers er det meget almindeligt, at dele glider rundt under udskrivning.