PrimaSELECT

Filtrér baseret på:

PrimaSELECT

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
PrimaSELECTWOOD er ​​et enestående og smukt materiale - det lugter som træ, ligner træ og føles som træ, så det er helt sikkert træ? Svaret er - næsten. PrimaSELECTWOOD er ​​baseret på vores PrimaSELECTPLA formel og har alle de fordele, PrimaSELECTPLA har, men i formlen har vi tilføjet 35-40% træ, og det er det, der giver PrimaSELECTWOOD sine unikke egenskaber.
PrimaSELECT WOOD har et trælignende udseende, når udskriften er færdig. PrimaSELECT WOOD findes også i en række smukke og livlige farver, der er meget "naturlignende" med et pænt udseende.
PrimaSELECT WOOD føles lidt blødere ved berøringen end almindelige WOOD-materialer, det er også mere fleksibelt, hvilket gør det perfekt til alle printere, inklusive printere med en Bowden-opsætning.
På grund af den meget lave krympning og det faktum, at du ikke har brug for en opvarmet seng, er PrimaSELECT WOOD meget let at bruge i alle FDM / FFF-printere. Warping er ikke en faktor, du skal overveje, hvis du bruger PrimaSELECT WOOD, og ​​det vil heller ikke deformeres, når dine udskrifter er udført, hvilket er almindeligt blandt billigere materialer. Hvis din printer er udstyret med en opvarmet seng, anbefaler vi, at du bruger en temperaturindstilling på 40-60 ° C.
For de bedste resultater anbefaler vi, at du bruger PrimaSELECT WOOD med en større dyse end 0,4 mm. Vores test har vist, at en 0,8 mm dyse giver det bedste resultat.
Med et fint kornstykke sandpapir kan du få en endnu smukkere overfladefinish på dit tryk.
PrimaSELECT WOOD stikker på BuildTak eller en glasplade belagt med klæbespray eller limpind.
PrimaSELECT WOOD rulles på en gennemsigtig spole med 500 g filament af høj kvalitet. Den er pakket i en robust kasse og pakket med silicagel for at undgå fugt.
PrimaSELECT WOOD fås i diameterstørrelser på 1,75 mm og 2,85 mm.
Vores moderne fabrik er udstyret med det nyeste inden for lasermålingsteknologi for at sikre, at du får en glødetråd med en meget stram diameter og rundhedstolerance. Dette giver igen et filament, der er kompatibelt med de mest almindelige printere på markedet i dag.

Hvorfor skal jeg bruge PrimaSELECT WOOD?

  • Det føles og lugter som ægte træ
  • Meget let at udskrive, selv ved lave temperaturer
  • Meget små risici for fordrejning
  • Det er bionedbrydeligt
  • Let at postere processen