3D Printer Filament

3D Printer Filament

Der er 589 varer.

Stort udvalg af 3D Printer filament og Resin

Hos os finder du et meget stort udvalg af almindeligt PLA i rigtig god kvalitet og til hverdagsbrug som for eksempel PrimaValue, Fillamentum og Filright. Alle disse filamenter er produceret i Europa under strenge produktionsmæssige kontroller og har meget små tolerancer i tykkelsen af filamenten, så du undgår problemer i fremstillingen af dine 3D modeller.

Vælg den rigtige filament

Du bør starte med PLA, som helt grøn 3D Print entusiast. PLA er nemt at have med at gøre og så er prisen lav. Læs eventuel mere om de enkelte materialer på vores blog (under opbygning) om hvilke materialer der har hvilke egenskaber, og hvad du skal bruge i hvilke situationer. Vi har et stort udvalg af de fleste materiale typer i flere forskellige mærker.

Hos os finder du alt lige fra PLA, HDPLA, PLA Pro, PLA+ ABS, ASA, PETG (CPE), Nylon, HIPS, PVA, PP, PC, PEEK, CARBON, WOOD, TPU, FLEX og et udvalg af forskellige former for Resin som bruges til DLP og SLA printere. - Kontakt os hvis du ønsker at vide mere.

Viser 1 - 60 af 589 varer

PLA-filamenter til din 3D-printer i online-butikken SoluNOiD

Køb billige filamenter lavet af PLA (polylactid)

Ud over ABS er PLA (polylactid eller polyactic syre) en af ​​de mest anvendte filamenter til 3D-printere, der fungerer efter FDM-princippet. Polylactider er syntetiske polymerer. De hører til polyestrene. PLA er sammensat af flere kemisk bundne mælkesyremolekyler.

PLA kan omdannes til en deformerbar plast (også kaldet termoplast) ved at tilføje varme - for eksempel med en 3D-printer. Polylactidplast betragtes også som biokompatibel. På grund af dens mange fordele findes PLA f.eks. I sportstøj og funktionelt tøj og er et ekstremt populært 3D-tryktråd.

Vil du købe PLA-filament i høj kvalitet til din 3D-printer? Gennemse derefter det brede sortiment af 3D-produkter i vores online shop. For spørgsmål, ring direkte til os. Vi rådgiver med glæde i detaljer: +45 9152 4545. Eller send os en e-mail til: salg@solunoid.dk

PLA-filament: de mange fordele ved polyaktider

Inden for 3D-printere er PLA-filamenter for det meste ikke rene stoffer fremstillet af majsstivelse. Disse er normalt såkaldte PLA-blandinger. PLA er ikke kun det mest anvendte filament, det er også det mest efterspurgte af ejere af 3D-printere. Dette skyldes materialets mange fordele.

Den største er sandsynligvis biokompatibiliteten. Således kan produkter fremstillet af PLA gøres fødevaresikker. PLA er også ret UV-resistent og forbrænder dårligt. Derudover absorberer materialet kun lidt vand eller fugt. Selvom PLA-filament er mindre slagfast, er den stiv, stræk og har en stærk overfladehårdhed.

Køb billige PLA-filamenter i vores online shop

Oplev vores brede vifte af høj kvalitet PLA-filamenter. Vi lagerfører materiale til 3D-printere fra følgende filamentleverandører: PrimaFilaments (PrimaValue, PrimaSelect og PrimaSelect Pro) og mange andre. De 1,75 eller 2,85 mm tykke spindler fås i vægte på 750 gram, 1 kg og 2,3 kg.

Naturligvis tilbyder vi også hele farvespektret fra subtile farver som sort, grå, hvid og brun til lyse farver som rød, blå, grøn, gul, orange, lilla og lyserød. Eksotiske PLA-filamentfarver såsom gennemsigtige, guld eller sølv samt neonfarver er også tilgængelige.

Leder du efter PLA-filament i høj kvalitet til din 3D-printer? Så tag et kig gennem det brede udvalg af produkter i online shop. Hvis du har spørgsmål, så ring direkte til os. Vi er glade for at rådgive og hjælpe dig: 52 24 39 39. Eller e-mail os: salg@solunoid.dk