3D Printer Filament

3D Printer Filament

Der er 636 varer.
Viser 1 - 60 af 636 varer

PLA-filamenter til din 3D-printer i online-butikken SoluNOiD

Køb billige filamenter lavet af PLA (polylactid)

Ud over ABS er PLA (polylactid eller polyactic syre) en af ​​de mest anvendte filamenter til 3D-printere, der fungerer efter FDM-princippet. Polylactider er syntetiske polymerer. De hører til polyestrene. PLA er sammensat af flere kemisk bundne mælkesyremolekyler.

PLA kan omdannes til en deformerbar plast (også kaldet termoplast) ved at tilføje varme - for eksempel med en 3D-printer. Polylactidplast betragtes også som biokompatibel. På grund af dens mange fordele findes PLA f.eks. I sportstøj og funktionelt tøj og er et ekstremt populært 3D-tryktråd.

Vil du købe PLA-filament i høj kvalitet til din 3D-printer? Gennemse derefter det brede sortiment af 3D-produkter i vores online shop. For spørgsmål, ring direkte til os. Vi rådgiver med glæde i detaljer: +45 7089 0246. Eller send os en e-mail til: salg@solunoid.dk

PLA-filament: de mange fordele ved polyaktider

Inden for 3D-printere er PLA-filamenter for det meste ikke rene stoffer fremstillet af majsstivelse. Disse er normalt såkaldte PLA-blandinger. PLA er ikke kun det mest anvendte filament, det er også det mest efterspurgte af ejere af 3D-printere. Dette skyldes materialets mange fordele.

Den største er sandsynligvis biokompatibiliteten. Således kan produkter fremstillet af PLA gøres fødevaresikker. PLA er også ret UV-resistent og forbrænder dårligt. Derudover absorberer materialet kun lidt vand eller fugt. Selvom PLA-filament er mindre slagfast, er den stiv, stræk og har en stærk overfladehårdhed.

Køb billige PLA-filamenter i vores online shop

Oplev vores brede vifte af høj kvalitet PLA-filamenter. Vi lagerfører materiale til 3D-printere fra følgende filamentleverandører: PrimaFilaments (PrimaValue, PrimaSelect og PrimaSelect Pro) og mange andre. De 1,75 eller 2,85 mm tykke spindler fås i vægte på 750 gram, 1 kg og 2,3 kg.

Naturligvis tilbyder vi også hele farvespektret fra subtile farver som sort, grå, hvid og brun til lyse farver som rød, blå, grøn, gul, orange, lilla og lyserød. Eksotiske PLA-filamentfarver såsom gennemsigtige, guld eller sølv samt neonfarver er også tilgængelige.

Leder du efter PLA-filament i høj kvalitet til din 3D-printer? Så tag et kig gennem det brede udvalg af produkter i online shop. Hvis du har spørgsmål, så ring direkte til os. Vi er glade for at rådgive og hjælpe dig: 52 24 39 39. Eller e-mail os: salg@solunoid.dk