Raise3D dele

Raise3D dele

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
 • 22479

  Bondtech opgraderingsekstruder til RAISE3D DualDirect med dobbelte dyser. Dette sæt giver et højtydende materialefremføringssystem med mulighed for at printe hurtigere med forbedret kvalitet. Den justerbare fingerskrue giver dig mulighed for at finjustere kraften, der virker på filamentet. Husdelene er professionelt SLS-trykt i polyamid for maksimal...

  1 640,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • 7072482002028_1

  Kompatibel med E3D V6, Prusa, Raise3D N2 og mange flere Funktioner Bruger Core Heating-teknologi til at øge smeltezonen 1 enhed pr pakke Fås i størrelser fra 0,25 til 2,0 mm Fordele Højere smelteflow, op til 3 gange Brug lavere temperaturer i dine printprofiler, eller Arbejd med tykkere lag eller/ved højere hastigheder Bearbejdet med præcision

  142,00 DKK
  0 Bedømmelser 

Stort udvalg af reservedele til Raise3D 3D Printere hos SoluNOiD.dk

Ledere

Som en førende producent af industrielle 3D-printere er Raise3D dedikeret til banebrydende fleksibel fremstilling, som hjælper vores kunder med at forbedre deres konkurrencefordel ved at udnytte fordelene ved Additive Manufacturing.

Innovators

Ved konsekvent at levere højtydende produkter, tjenester og løsninger bestræber Raise3D sig på at overgå kundernes forventninger og dermed opretholde tilliden fra iværksættere, SMV'er og mange af de største mærker i verden.

Globale partnere

Raise3D er baseret på en urokkelig dedikation til at opbygge langvarige forhold til vores slutkunder, vores medarbejdere og vores globale partnere. Raise3D har hovedkontor i USA, Europa og Asien.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelsesarbejde skal være regelmæssigt for at holde printeren i god stand og opnå udskrifter af høj kvalitet hver gang. Nogle dele kræver vedligeholdelse før hver udskrivning og nogle hver hundrede arbejdstid. Alle vedligeholdelsesaktiviteter tager ikke meget tid og er ikke komplicerede. Før reparation påbegyndes, er det ekstremt vigtigt at slukke printeren og lade den køle ned. Husk altid at bære sikkerhedshandsker og -briller.

De følgende tabeller viser retningslinjer for vedligeholdelse og reparation, der er forbundet med hvert afsnit i Pro2-serien, sammen med specifikke kontrolpunkter, nødvendige aktiviteter og deres hyppighed.