Generelle dele

Generelle dele

Der er 69 varer.
Viser 1 - 60 af 69 varer

Hos SoluNOiD.dk kan du købe en lang række forskellige reservedele til din 3D Printer eller andet 3D relateret udstyr. De reservedele som ikke ligger naturligt under de store brands og printerproducenter, kan du finde reservedele til her. Vi opretter konstant de varer som relaterer sig til de printer mærker vi sælger og udskifter de dele som ikke længere er aktuelle.

Hvis du står og mangler en del til een af de mærker vi sælger, så er der meget stor sandsynlighed for at vi kan skaffe delen, men blot ikke har fået dele tilføjet i shoppen. Tag endelig kontakt til via e-mail eller telefon. Så vender vi tilbage med en pris og en leveringstid meget hurtigt. 

Mange af delene har vi ikke på lager selv, men har liggende hos vores forskellige underleverandører. Køber du for mere end 750.- er det selvfølgeligt fragtfrit at handle hos os. Og vi bestræber os på hele tiden at finde løsninger, så vi kan holde både priserne på varerne så langt nede som muligt, men også finde løsninger for at du ikke skal betale mere i fragt en absolut nødvendigt. Allerede i dag forærer vi dig en del af fragten, da den typisk er lidt dyrere end det du betaler.