Filtrer efter:

Tilgængelighed
Producenter

NinjaTek

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 vare
  • 20292

    Åbn en verden af muligheder, som kun begrænses af din fantasi. NinjaFlex, et banebrydende filament til 3D-printere, er et specielt formuleret termoplastisk elastomer (TPE), der giver fleksible prints med elastiske egenskaber. Patentanmeldt teknologi giver en jævn fremføring og rene printede dele af høj kvalitet. Funktioner Ensartede diameter- og...

    299,95 DKK
    0 Bedømmelser 
NinjaTek Flex
Ninjatek og colorFabb er glade for at annoncere partnerskab. Dette partnerskab er det første af sin art inden for 3D-udskrivning.

Begge er mærker af høj kvalitet, der har været i 3D-udskrivningsbranchen i over fem år nu. ColorFabb er aktiv siden 2013 og er et hollandsk firma, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af high-end kvalitet 3D-udskrivningstråd.

Ninjatek vil distribuere colorFabb-filamenter i Nordamerika, og colorFabb vil distribuere Ninjateks filamentudvalg i Europa.

NinjaTek tilbyder en bred vifte af højkvalitets 3D-printfilamenter af høj kvalitet, udviklet med over 50 års erfaring med industriel ekstrudering. NinjaTek leverer omfattende tekniske og ydelsesdata, retningslinjer for udskrivning og produktsammenligning for hvert af deres materialer, for at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til dine udskrivningsbehov.

NinjaFlex fleksible glødetråd fører branchen takket være sin overlegne fleksibilitet og levetid sammenlignet med ikke-polyurethanmaterialer. Dens konsistens i diameter og ovalitet (rundhed) overgår andre polyurethanmaterialer

Denne patenterede teknologi er lavet af et specielt formuleret termoplastisk polyurethan (TPU) -materiale og har en let-fodrende struktur, der er let at fodre. Resultatet er unikt fleksibelt, stærkt tryk ideelt til direkte-drev ekstrudere.