Anycubic

Filtrér baseret på:

Anycubic

Der er 9 varer.
Viser 1 - 9 af 9 varer
Anycubic

Grundlagt i 2015 er Anycubic blevet et af de mest populære 3D-printermærker på markedet med omkring 300 ansatte med base i Shenzhen, Kina. Men vi begyndte ikke at lide det, som det ser ud til at se ud i dag.

”Uddannet i 2015 kom jeg tilbage til Kina fra New Zealand. Jeg var så ophidset og fuld af nysgerrighed, da jeg landede i Shenzhen første gang ”, sagde Mr. James Ouyang, medstifter af Anycubic og en ph.d. fra University of Auckland. ”Lu Ouyang, Anycubics grundlægger og CEO, er min barndomsven. Han havde et firma før Anycubic leverede elektroniske moduler og 3D-printertilbehør i over 4 år. ”“ 3D printer selv var ikke vores første valg. Vi havde ikke engang tillid til at skynde os ind. Men efter at have set kunder i stigende grad stole på os for nøglekomponenter i deres DIY-printere, indså vi, at vi kunne gøre det og gøre det meget bedre. ”

”Jeg tænkte ikke meget, men håbede kun på at udforske flere muligheder med 3D-udskrivningsteknologien. Der er intet at være bange for. Så hvorfor ikke gøre en forskel. ”Tilføjede Ouyang.

I 2015 blev Anycubic grundlagt uden meget tøven
”Det er vigtigt at følge vores hjerte. Men den virkelige verden er hård. Der var så mange op- og nedture. Vi kan ikke huske, hvor mange søvnløse nætter derude på et tidligt tidspunkt. ”Sagde anykubiske grundlæggere. Efter et helt års hårdt arbejde kom den første Anycubic Mega-model om bord i 2016. Heldigvis betalte vores arbejde sig. Mega blev så populært på markedet i løbet af en kort periode og vores rejse som professionel 3D-printerproducent officielt startede. Vi var alle forbløffet og ophidset, men vi stoppede ikke der. Anden og tredje generation blev lanceret kort efter undervejs.

3Dream, frihed til at fremstille
Faktisk kan 3D-udskrivningsteknologier gøre meget. Men først og fremmest mener vi, at 3D-printere skal være tilgængelige og overkommelige for alle i stedet for at være raketvidenskab og ud over budgettet. Vi mener, at hver enkelt af os fortjener friheden til at gøre vores ideer, kreativitet og fantasi til virkelighed. Anycubic er forpligtet til at være et af de bedste valg for frihed til at træffe.

Side om side med dig, ved vi, at vi vil klare det
Som en velkendt 3D-printer FoU-leverandør og tjenesteudbyder har Anycubic etableret salgs-, markedsførings- og servicesystem til klienter over hele verden og leverer professionelle teknologiløsninger og -tjenester, herunder driftsservices til 3D-udskrivningssystemer, udlejning af 3D-printere, finansieringslejemål , salgsfremmende tjenester, personlig konsultation af 3D-udskrivning og også træningstjenester. Med sin avancerede produktportefølje og professionelle service opfylder Anycubic kravene til 3D-udskrivning og forbedrer brugeroplevelsen for sine kunder.