Nexeo3D filament

Der er ingen produkter i denne kategori.

Om Nexeo3D

Nexeo Plastics 3D er en specialiseret gruppe inden for Nexeo Plastics, der primært fokuserer på premium 3D-trykfilamenter til kondenseret filamentfremstilling (FFF) -teknologi, der demonstrerer unik materialepræstation i forhold til markedets aktuelle tilbud.
Vores mål er at betjene et bredt tværsnit af industrier, herunder bilindustrien, sundhedsydelser, elektrisk / elektronik, emballering eller sport og fritid og også meget krævende professionelle forbrugere, der leder efter forbedrede egenskaber ved deres 3D-trykte genstande.
Med udgangspunkt i oplevelsen på markedet for 3D-udskrivning kommer Nexeo Plastics 3D fra distributionen af ​​plast og kemikalier. Den dybe viden om basismaterialer såvel som adgangen til verdensledende termoplastiske producenter giver vores team mulighed for at give den professionelle vurdering for at hjælpe vores kunder med at træffe det rigtige materialevalg.

Nexeo Plastics 3D samarbejder med DSM, en global videnskabsbaseret virksomhed, der er aktiv inden for sundhed, ernæring og materialer, for at opgradere det tilbudte filament til 3D-trykning. DSMs dybe materialeteknologi og applikationskendskab og Nexeos omfattende globale distributionsnetværk bidrager til vores mål om at forbinde kunder og leverandører på "enkle og ufattelige måder."