LayFilaments

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
Parthys seneste oprettelse, GROWLAY-filament kan bruges til indendørs landbrug. Lag med GROWLAY kan producere organiske strukturer som små bakker og landskaber. Tilsæt noget vand, frø eller sporer af enhver form for plante, og de vil vokse på glødetråden. Det centrale punkt her med GROWLAY er mikrokapillær karakteren af ​​det lagdelte termoplastiske materiale. Dens hulrum absorberer og opbevarer vand og opløste flydende næringsstoffer eller gødning. Det er en absorberende bærer for midler, der giver en stabil struktur for græsfrø eller mos at holde på.
Nogle mennesker vil gerne bruge det til at dyrke myceliet med svampe, andre vil måske ønske at forbedre landskabet i deres model med ægte vegetation. Du kan også dyrke ædel formform i de komplekse lag af Growlays organiske lignende mikro-tunneler. Parthy har endda eksperimenteret med lav - som normalt kun kan lide at slå sig ned på arret beton eller tagsten.
Der er masser af plads til eksperimenter her, men glem ikke at regelmæssigt udvande dit nye økosystem! Kais nye opfindelse lagrer naturligvis den dyrebare H²O i små porer og giver et sikkert reservoir til det, selvom vandet indeholder tilsatte næringsstoffer eller gødning.
Med introduktionen af ​​Growlay skulle det nu være klart, at en universelt anvendelig frugtbar jord med egenskaberne af humisk jord nu er tilgængelig som et printbart filament. Dens fleksible matrix er altid klar til at blive brugt af både gartnere eller forskere, uanset hvor og når noget skal dyrkes. Kunder kan dyrke eksotiske landskaber eller parker med individuelt design og kaste frø på det. Nu er 3D-trykte skulpturer faktisk den nyeste blanding!
0,25 kg / 0,55 kg GROWLAY-filament.
GROWLAY er mikrokapillær. Dens hulrum absorberer og opbevarer vand, opløste flydende næringsstoffer eller gødning. Fremmet på grund af kapillærhandlingen i hele det udskrevne objekt.
Skimmelsvamp vokser gennem de åbne-celle kapillærer og danner et mycel.
Frø af græs kan blive fanget og vokse i Growlay.
Sporer finder plads til at spire i små hulrum. (se SEM-billeder)
Rødder klamrer sig fast til strukturen af ​​genopfyldningen.
Selv lavarter vokser på Growlay. Disse vokser normalt fortrinsvis på sten på vægge eller træer.
GROWLAY kan steriliseres (til fødevarebrug og forskning) med gasser eller våd (men ikke termisk).
Til farvedifferentiering kan genstande, der er trykt med Growlay, derefter farves med madfarver.

GROWLAY er en absorberende bærer til agenter