XYZPrinting filament

Der er ingen produkter i denne kategori.
Miljøvenligt materiale
PLA-filamenter fremstilles med polymeriseret mælkesyre, der ekstraheres fra majs, sukkerrør eller andre sukkerholdige afgrøder og betragtes som det mest miljøvenlige 3D-trykmateriale. Uønskede PLA-trykte genstande kan simpelthen kasseres i jorden, hvor de naturligt nedbrydes.
  • PLA-filamenter udskrives i lyse farver og ved en sikker, lav temperatur, hvilket gør det til en favorit blandt vores brugere såvel som perfekt til familieindstillinger.
  • PLA-plast placeret i et miljø eller vandbad på mere end 50 ° C (122 ° F) vil blødgøre og deformere. Forsegl og opbevar derfor alt ubrugt korrekt.
  • PLA-filamenter i tørre, kølige områder.
  • Nyd den behagelige sukkerholdige duft, som PLA-filamentet giver under trykning.

Derudover kan PLA også bruges som en komponent til kompositmaterialer. Materialer kan udskrives ved hjælp af både PLA og vandopløseligt på samme tid ved hjælp af dobbeltdyse 3D-printere. Når udskrivningen er afsluttet, kan du placere det kombinerede materiale i vand for at opløse det vandopløselige materiale fuldstændigt og fjerne besværet med at fjerne støttematerialet og sikre en udsøgt 3D-udskrivning.

FARVE & FORM

XYZprintings levende farvede filament er konstrueret og testet for at sikre, at der ikke er nogen forvrængning i filamentens farve og form.