Myriwell dele

Myriwell dele

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer

Myriwell

Her kommer den praktiske Myriwell 3D-pen. Det er udstyret med en skærm og giver dig en nem introduktion til 3D-udskrivning. Små dimensioner, store funktioner med denne lille strømpakke. Køb Myriwell 3D-printerpen og få en 3D-pen med LCD-skærm for et meget godt pris-ydelsesforhold. Start 3D-udskrivning med denne 3D-pen med god værdi.

Produktfunktioner Myriwell 3D-printerpen:

  • Praktisk, let at bruge og ideel til begyndere
  • Meget godt pris / ydelsesforhold
  • Let at transportere - venligst kun i kold stand
  • LCD-display til temperaturregulering
  • 3D-udskrivning er meget sjov. Naturligvis kan du også købe en meget dyrere 3D-printer til at bygge fantastiske modeller. Du har brug for et større budget, CAD-data og lidt plads
En anden ulempe ved 3D-printere sammenlignet med praktiske 3D-penne er deres størrelse. Selvom du ikke kan bære en stor 3D-printer, kan du altid bære din praktiske 3D-pen med dig. Disse enheder er små nok til at pakke i din rygsæk - så snart den er kølet af - og store nok til at opbygge modeller og hurtigt bringe dine ideer til live. MyRiwell 3D-Pen fra 3D Prima er en meget billig og kraftfuld 3D-printerpen.

Tryk på knappen på siden, så kan du tegne på en overflade eller endda i tynd luft med denne 3D-pen. Lav den ønskede model i enhver størrelse, du kan tænke på. Den nye pen fra Myriwell er også udstyret med et LCD-display, så du nemt kan læse temperaturen. Det giver dig også mulighed for let at ændre filament. Påfyld blot din 3D-pen med ABS eller PLA og kom i gang!