Zortrax

Filtrér baseret på:

Producent

Zortrax

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer
ZORTRAX

Zortrax er en polsk udvikler af omfattende 3D-printløsninger. Det har opbygget en stærk position på det globale marked for desktop 3D-printere, mens det også tilbyder dedikerede filamenter, Z-SUITE-software og ekstra enheder til at forbedre udskrivningsprocessen og efterbehandlingen.

Virksomheden bruger innovative løsninger og materialer af høj kvalitet til at fokusere på at give præcision af trykning primært til forretningsfolk. På samme tid, takket være deres brugervenlighed, økonomiske tilgængelighed og unikke design, vælges Zortrax 3D-printere også af individuelle klienter - både prosumere og amatører.

Derfor bruges Zortrax-produkter af tusinder af kunder over hele verden i en lang række industrier, såsom arkitektur, medicin, bilindustri, ingeniørarbejde, industriel prototype eller mode.

Zortrax tilbyder sine produkter gennem et netværk af over 130 partnere, der opererer i 90 lande over hele verden på seks kontinenter, herunder de største markeder i Europa, Amerika, Asien, Afrika og Australien. Virksomheden og dets produkter modtager en masse positive feedback fra brugere og har indsamlet flere priser i 3D-printindustrien.