3D Printere

Der er 113 varer.
Viser 1 - 60 af 113 varer

Køb billige FDM 3D printere til perfekte FDM 3D PRINT

FDM 3D-PRINTERE BLIVER TIT OGSÅ OMTALT SOM FFF 3D PRINTERE

Leder du efter en FDM printer baseret på "Fused Deposition Modeling" eller "Fused Filament Fabrication" (FFF)? I vores netbutik finder du alt, hvad du har brug for til FDM 3D-udskrivning: fra den rigtige 3D printer til de rigtige filamenter og tilsvarende 3D printersoftware. FDM er en fremstillingsproces til hurtig prototyping, hvor det ønskede objekt er bygget lagvis ud af et filamentmateriale. Denne procedure har været kendt siden 1980'erne og har været i kommerciel brug siden 1990'erne.

Leder du efter en FDM printer til perfekt 3D udskrivning? Og vil gerne finde ud af om forskellene i FFF? Læs specifikationerne på vores forskellige typer filament, eller kontakt os på +45 52 24 39 39 eller skriv til os på salg@solunoid.dk

FDM & FFF 3D PRINTER: ENHEDER TIL AVANCERET BRUGER

Et andet navn til dette FDM print er Fused Filament Fabrication (FFF). Det blev introduceret af RepRap-projektet for at tillade en varemærkefri brug, fordi udtrykket "Fused Deposition Modeling" (FDM) er et beskyttet varemærke tilhørende firmaet Stratasys. FDM-processen blev opfundet af S. Scott Crump i slutningen af ​​1980'erne. Termoplast og støbevoks, såsom polypropylen, polyethylen, ABS, polylactid, PETG og såkaldte termoplastiske elastomerer kan anvendes til FDM-processen. Filamenterne er fyldt op med metalpulver i en nyere proces. Det trykte objekt sintres for at opnå en struktur, som er rent metallisk.

Sammenlignet med en normal printer, i smeltelagsprocessen, anbringes først et net af prikker på et bestemt område. Punkterne er produceret af:

  • likvidationen af ​​et trådformet voks eller plastmateriale ved opvarmning
  • applikation ved ekstrudering gennem en speciel dyse
  • en efterfølgende hærdning eller afkøling på den påtænkte placering i et overflade af arbejdsfladen

Køb billige FDM printere til perfekt FDM udskrivning

Du leder efter en FDM printer eller en FFF 3D printer? Så kig ikke længere! For spørgsmål eller usikkerheder kan du ringe til os eller skrive os en mail. Vi er glade for at kunne hjælpe dig!

3D Print Tips & Tricks

Du bruger muligvis allerede 3D-printning, men her er nogle gode fakta, som du muligvis ikke kender til 3D-udskrivning. Som 3D-udskrivningstjeneste kan vi faktisk se hver dag, at folk har misforståelser omkring denne avancerede teknologi! Derfor er der lavet denne artikel til dig, om de utrolige og mangfoldige anvendelser af additivfremstilling, der viser dig det fulde potentiale ved denne teknologi.

Er du klar til at se, hvad 3D-udskrivning kan producere? Oplev nogle fantastiske 3D-udskrivningsfakta og bliv inspireret til at give liv til dine egne 3D-udskrivningsprojekter!

3D-udskrivning er ældre end du tror

Additivfremstilling ses ofte som en virkelig ny fremstillingsteknik. Men denne teknologi er faktisk ikke så ny. Vi kan sige, at 3D-udskrivning lavede en slags brummer i 2000'erne, da offentligheden opdagede FDM (Fused Deposition Modelling) teknologi og nylontråd. Men fødslen af ​​additivfremstilling er langt ældre end det! De første 3D-udskrivningseksperimenter og patenter dukkede op i 80'erne

3D-udskrivning er en fransk opfindelse

Faktisk startede oprettelsen af ​​3D-udskrivning i Frankrig. Jean-Claude André, Alain le Méhauté og Olivier de Witte registrerede det første patent på denne spilændrende teknologi i 1984, men alt gik ikke som forventet, og vi krediterer ofte amerikaneren Charles Hull for denne innovation. For at læse hele historien, så tjek vores interview med Jean-Claude André, en af ​​3D-printerskaberne.

Der er adskillige 3D-udskrivningsteknikker

Folk forbinder ofte 3D-udskrivning med FDM-teknologi og desktop 3D-printere, men der er faktisk forskellige typer 3D-udskrivningsprocesser. Men det er ikke den eneste 3D-udskrivningsteknologi. Som du kan se på vores online 3D-udskrivningstjeneste, tilbyder vi flere teknologier, såsom SLS (Selective Laser Sintering), HP Multi Jet Fusion, DMLS (Direct Metal Laser Sintering), SLM (Selective Laser Melting), DLS (CLIP), etc.


Fra plast til metal og resin er der forskellige 3D-udskrivningsprocesser og endnu flere 3D-trykmaterialer tilgængelige på markedet.

3D-udskrivning er ikke kun en prototype-teknik

3D-udskrivning ses hovedsageligt som en prototype-teknik. Og det er faktisk en meget god måde at lave nogle hurtige prototyper på og skabe funktionelle prototyper, men ikke kun! Additivfremstilling bruges mere og mere til produktion. Hvert år studerer vi udviklingen i brug af additivfremstilling fra virksomheder med den største rapport fra additivfremstillingsindustrien, State of 3D Printing.

I denne rapport kan vi bemærke, at år efter år bruges 3D-udskrivning til flere og flere forskellige applikationer af virksomheder. Og vi kan tydeligt se, at en voksende 51% af de adspurgte anvender 3D Printing-teknologier til produktion. Denne teknologi bruges faktisk mere og mere til produktionsformål!

3D-udskrivningsmaterialer er flere, end hvad du synes

Vi fortalte dig lige om de mange 3D-udskrivningsteknikker, der faktisk findes i branchen. Men industrien blomstrer også på den materielle side. Hvis plast, metal og harpiks tilbyder store muligheder. Forskere udvikler nyt materiale, så denne teknologi kan imødekomme alle mulige behov. 3D-trykt træ, keramik eller 3D-trykt kød. Ja, materialemulighederne er uendelige.

Additivfremstilling redder liv

3D-udskrivning tager mere og mere plads i den medicinske industri. Denne produktionsteknik hjælper faktisk kirurger og læger i deres daglige job. Derfor kan vi sige, at 3D-udskrivning er med til at redde liv på forskellige niveauer.

Anvendelser af additivfremstilling i den medicinske sektor er mange. 3D-udskrivning gør det muligt at oprette perfekt tilpassede enheder: fra kast til proteser. Men det bliver også muligt at fremstille implantater, tilpassede værktøjer til kirurger og at udskrive en 3D-model for at forberede en kompleks kirurgi. Det bliver faktisk almindeligt på hospitaler at 3D-udskrive modeller af nyrer eller hjerter og forberede nogle komplekse operationer.

Det er muligt at udskrive levende væv

Her er et fremragende materiale, der nu er 3D-printbart: Levende væv eller organdele. Det er en slags del af de nye eksperimenter, der er foretaget i den medicinske industri for at redde liv.

3D Bioprinting gør det muligt at skabe forskellige vævsstrukturer, såsom nyre væv eller hudvæv. Selv blodkar og knogler bliver nu 3D-printbare ved hjælp af denne teknologi. Dette tilbyder bestemt nye muligheder med hensyn til vævsteknik og regenerativ medicin

En anden fordel ved denne fantastiske bioprintteknologi til at skabe levende væv: det er en fantastisk måde for medicinske forskere at lave laboratorieundersøgelser. I stedet for at prøve på dyr bliver det for eksempel muligt at teste direkte på humant væv eller organer, da disse udskrifter har nøjagtigt samme egenskaber og reaktioner.

3D-udskrivning er ikke kun mulig på jorden

Additivfremstilling er ikke kun dedikeret til brug på jorden, og astronauter ved det! Denne teknologi, der skifter spil, tilbyder store fordele i rummet, men hvilke? 3D-udskrivning i rummet kan bruges til flere projekter fra at skabe tilpassede værktøjer til et 3D-trykt habitat til at leve på Mars eller på Månen. Additivfremstilling og 3D-udskrivning uden tyngdekraft tilbyder faktisk helt nye muligheder.

Du kan sænke dine omkostninger ved hjælp af 3D-udskrivning
Folk ser ofte 3D-udskrivning som en dyr produktionsteknik, men det kan faktisk hjælpe dig med at sænke dine omkostninger ved at fremskynde din produktudvikling. Som du ved, er erhvervslivet tid penge. Brug af additivfremstilling er en fantastisk måde at reducere omkostningerne og spare tid. Det kan hjælpe dig med prototype, da det er hurtigere og billigere end mange traditionelle processer. Du behøver kun at oprette en 3D-model af din idé for at udskrive den.

3D-udskrivning kan hjælpe med at bygge huse
Additivfremstilling hjælper også med at opbygge i arkitektonisk målestok! Den første store fordel ved denne produktionsteknik til arkitektur er, at den sparer tid. 3D-udskrivning i byggebranchen betyder reduceret produktionstid. Faktisk er maskinerne meget hurtige, nogle af dem er i stand til at fremstille et hus fra 55 til 75 kvadratmeter på kun 24 timer.

Additivfremstilling ses virkelig som en ny måde at skabe billige boliger på. Denne nye bygningsmetode kan bruges til sociale boliger, men også til at imødegå boligmangel i udviklingslande. Men denne teknologi tilbyder faktisk muligheder for en lang række arkitektoniske projekter og bygninger.

Er du klar til at bo i et 3D-printet hus?

Du kan bære 3D-trykte dele
Tøj, sko, smykker, tasker, briller, ure, alle disse elementer kan 3D printes! Faktisk 3D-trykt mode er nu en rigtig ting.

Additivfremstilling er vidt brugt af sneakermærker: Nike, Adidas, New Balance eller Reebok for at nævne nogle få, store mærker har prøvet det med forskellige grader af succes. 3D-trykte briller bliver også en stor ting. I brilleindustrien er denne teknologi blevet brugt mere og mere til at skabe 3D-trykte briller, da det åbner en bred vifte af muligheder for at skabe 3D-trykte brillerammer helt specialfremstillede.

Optimering af produktionsprocesser, omkostningsoptimering (opbevaring med on-demand-udskrivning, fremstilling, da der ikke er materiale-rester, men også til prototype ...), tilpasningsmuligheder eller oprettelse af komplekse former ... 3D-udskrivning åbner nye kreative felter for modebranchen.

3D-udskrivning kan forbedre din værktøjsproces
Når vi taler om fordelene ved 3D-teknologi, er forbedring af en værktøjsproces bestemt ikke den første, der kommer til vores sind. Hvis din fremstillingsproces kan forbedres ved en bedre prototype- eller produktionsproces takket være 3D-udskrivning, er det ikke alt. Additivfremstilling kan hjælpe dig med at oprette værktøjer, der er perfekt tilpasset dit arbejde.

Denne teknologi tillader tilpasninger. Kirurger, læger, får mere og mere ud af denne teknologi til at skabe værktøjer tilpasset deres job, hvilket gør dem mere praktiske til deres brug. Vi havde et eksempel på vores blog med Marc Soubeyrand. Denne kirurg bruger 3D-udskrivning til at skabe sine egne værktøjer med plastmaterialer til ortopædiske operationer!

3D-udskrivningsværktøjer kan også være en god måde for din virksomhed at spare penge på. F.eks. Bruger Volkswagen Autoeuropa, bilproducenten, 3D-udskrivning til at fremstille nogle af sine værktøjer. Virksomheden estimerer, at takket være 3D-udskrivning sparede de 250.000 € i 2017. At reducere din værktøjsinvestering takket være 3D-udskrivning kunne være den perfekte løsning.

3D-print er muligvis en del af din yndlingsfilm
En masse film har nu 3D-trykte dele i. Filmindustrien gør tydeligvis det meste af alle fordelene ved tilsætningsfremstilling! Det kan bruges til at arbejde på design af monstre eller væsener eller til direkte fremstilling af rekvisitter. Du ved det måske ikke, men Iron Mans dragt er 3D-trykt, stormtroopers i Star Wars-film har også nogle 3D-trykte dele. 3D-udskrivning kan også bruges i animationsfilm til at oprette 3D-trykte dele og universer.

I Black Panther-filmen hjalp 3D-udskrivning faktisk med til at skubbe grænserne for design til at skabe dronning Ramondas look ved at blande traditionel afrikansk kultur sammen med new-age-teknologi.

Masseproduktion er mulig ved additivfremstilling
Additivfremstilling kan bruges til produktion, ja, det har vi lige set. Men ved du, at denne teknologi kan gå endnu længere og også kan bruges til masseproduktion? Masseproducerende varer er ikke længere et problem for 3D-teknologi, og masseproducenter bruger allerede den. Virksomheder som Airbus ser det fulde potentiale i additivfremstilling til masseproduktionsdele!

Du kan 3D-printe mad
Ved du, at selv mad er 3D-printbar? Det er allerede muligt at 3D-udskrive steaks og veganske bøffer. Derudover er chokolade 3D-printeren den perfekte investering i din næste påske.

Hvad angår kød-3D-udskrivning, arbejdede Giuseppe Scionti, en italiensk bioingeniør på nogle bioprinterprojekter, såsom at skabe syntetiske væv, som kunstige hornhinder og 3D-trykt kunstig hud. Som du kan forestille dig, kan arbejde med regenerativ medicin helt sikkert hjælpe med at genskabe kødprodukter. Denne italienske videnskabsmand er på vej til at finde en måde at producere kød på og samtidig med at reducere drivhusgasemissioner fra husdyr.

Chokolade 3D-udskrivning bliver også ret interessant for kokke, der arbejder i konditor. 3D-printere hjælper dem faktisk med at skabe chokoladedesign, der er kompliceret at kun opnå ved hjælp af hænder.

Faktisk kan du 3D-udskrive hvad som helst ... endda en 3D-printer
Alt er 3D-printbart, selv 3D-printere! Du kan 3D udskrive en 3D-printer selv. Nogle selvreplicerende 3D-printere er allerede tilgængelige på markedet. Men disse typer 3D-printere kan ikke udføre hele jobbet selv, der er stadig nogle samlinger, der ikke kan udføres automatisk. Og der er stadig et par dele af en 3D-printer, der ikke kan 3D-udskrives, f.eks. Elektroniske komponenter. Så du kan 3D-udskrive en 3D-printer, men ikke helt for nu.

Dette betyder også kun for plastisk 3D-udskrivning. Andre typer 3D-printere, såsom metal-3D-printere, en flydende harpiks eller keramisk 3D-udskrivning, kan ikke 3D-trykkes!

Den første selvreplicerende 3D-printer blev opfundet af Dr. Adrian Bowyer gennem RepRap-projektet og blev afsløret i 2008.

4D-udskrivning er på vej!
Du læser det rigtigt. 4D-udskrivningsteknologi er muligvis den næste revolution. Men hvad er 4D-udskrivning nøjagtigt, hvordan adskiller det sig fra 3D-udskrivning? 4D-udskrivning omtales som 3D-udskrivning, der overgår over tid. For disse objekter tilføjes en fjerde dimension: tid. Det store gennembrud omkring 4D-udskrivning over 3D-udskrivningsteknologi er dens evne til at ændre form over tid.

Er du klar til at få 4D-printede projekter?
Anvendelser af 3D-udskrivning er mange, som du kan se. Har du opdaget nogle interessante fakta om 3D-udskrivning i dette blogindlæg? Del dine opdagelser med os. Er du klar til at bruge 3D-udskrivning til dine egne projekter?

Prøv at uploade din 3D-fil på vores online 3D-udskrivningstjeneste og få dine 3D-objekter om et par dage. Som vi lige så, kunne denne teknologi hjælpe dig med at forbedre både prototyper og produktionsprocesser, men kan også hjælpe dig med at gennemgå helt nye udfordringer.

 

Do you know that even food is 3D printable? It is already possible to 3D print steaks and vegan steaks. Moreover, the chocolate 3D printer will be the perfect investment for your next Easter.

Regarding meat 3D printing, Giuseppe Scionti, an Italian bioengineer worked on some bioprinting projects, such as creating synthetic tissues, like artificial corneas and 3D printed artificial skin. As you can imagine, working on regenerative medicine can definitely help to recreate meat products. This Italian scientist is on his way to find a way to produce meat and help reduce greenhouse gas emissions from livestock, at the same time.

Chocolate 3D printing is also becoming quite interesting for chefs working in pastry. 3D printers are actually helping them create chocolate designs that are complicated to achieve only using hands.

 

Actually, you can 3D print anything… even a 3D printer

 

Everything is 3D printable, even 3D printers! You could 3D print a 3D printer by yourself. Some self-replicating 3D printers are already available on the market. But, these types of 3D printers can’t do the whole job themselves, there is still some assembly that can’t be done automatically. And there are still a few parts of a 3D printer that can’t be 3D printed, such as electronic components. So you can 3D print a 3D printer, but not totally for now.

This also stands for plastic 3D printing only. Other types of 3D printers such as metal 3D printers, a liquid resin or ceramic 3D printing can’t be 3D printed!

The first self-replicating 3D printer was invented by Dr. Adrian Bowyer through the RepRap project and was unveiled in 2008.

 

4D printing is on its way!

 

You read it right. 4D printing technology might be the next revolution. But what is 4D printing exactly, how is this different from 3D printing? 4D Printing is referred to as 3D printing transforming over time. For these objects, a fourth dimension is added: time. The big breakthrough about 4D printing over 3D printing technology is its ability to change shape over time.

Are you ready to get 4D printed projects?