nobufil filament

nobufil filament

Der er 4 varer.

No Bullshit - Proven Quality!

Nobufil er specialiseret i at genbruge industrielt plastaffald og producere bæredygtige 3D-printerfilamenter, der har samme eller bedre egenskaber end traditionelle materialer. Dette 3D-printstartup blev grundlagt i 2022 af Alexander Datzinger og Robert Lielacher, specialister i genbrug med over 15 års erfaring.

Vi er stolte af at være en del af en international teknologisk revolution, at bringe bæredygtighed til 3D-print og at videreudvikle det nationalt og internationalt. Vores mangeårige erfaring med plastgenanvendelse og fremstilling af granulat og produkter af genbrugsplast, kombineret med et rigt teknologisk miljø og grundig kontrol, giver os mulighed for at producere filamenter med unikke egenskaber og ydeevne, der overgår traditionelle plastfilamenter.

Vi ønsker at bringe vores viden og erfaring til 3D-printverdenen ved at tilbyde bæredygtige alternativer. Så du kan skabe, og vi sørger for at reducere plastikaffald og et negativt CO2-fodaftryk.

Viser 1 - 4 af 4 varer
 • NF-ABSx

  Nobufils ABSx filament er lavet af genbrugsplast. Dette er produktionsaffald, der ophobes under industriel forarbejdning. Takket være specielle modifikationer har dette materiale en tendens til at have væsentlig mindre vridning end filamenter fremstillet af konventionel ABS og har reduceret lugtdannelse. Det betyder, at behandling på printere med et åbent...

  230,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • NF-GITD

  Stærk Glow in the dark effekt Høj sejhed/styrke Alsidig Lugtfri Ingen forsinkelse Høj kemikalieresistens 100% miljøvenlig

  310,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • NF-PCTG

  Nobufils PCTG filament er lavet af genbrugsplast. Dette er produktionsaffald, der ophobes under industriel forarbejdning. PCTG (Polycyclohexylenedimethylene Terephthalate Glycol-modified) er en polymer fra polyesterfamilien og har en slagstyrke, der er mange gange højere end dens mere kendte modstykke PETG. Dette gør materialet velegnet til komponenter,...

  230,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • NF-PETG

  Nobufil PETG-filamenter er fuldt bæredygtige 3D-printmateriale, lavet af 100 % genanvendt plastikaffald. Vælg din let-at-printe og højtydende filament fra Nobufil. Træf miljøvenlige valg uden at gå på kompromis med kvalitet og pris!

  230,00 DKK
  0 Bedømmelser 

Med 100% genbrugsmateriale skaber vi noget nyt for din kreativitet

Vi får vores udgangsmaterialer fra mangeårige og pålidelige leverandører udelukkende fra EU, hovedsageligt fra Østrig og nabolande. Dette gør os i stand til at sikre en høj, ensartet produktkvalitet og takket være de korte transportruter undgå lange lastbilture og dermed holde CO2-udledningen lav.

I vores forarbejdning gennemgår alle materialer flere tests. Dette starter med inspektion af genbrugsmaterialerne ved levering, gennem kvalitetskontrol under produktionen til mekaniske test af testprøver printet fra filamenter. På denne måde sikrer vi højkvalitets trykresultater af konstant kvalitet til vores kunder.

Plastaffaldet smeltes på vores ekstruderingssystemer, blandes med additiver for at forbedre egenskaberne, fremmedlegemer filtreres fra og formes til sidst til plastgranulat.

I et yderligere procestrin anvendes det på denne måde fremstillede granulat til fremstilling af højkvalitetsfilament med konstant diameter, som er fremragende til trykning. Når vi udvikler vores materialer, forsøger vi at tage højde for de vigtigste krav, som FFF trykprocessen medfører. Vores produkter testes konstant internt og eksternt for at sikre, at de nemt kan behandles på de mest almindelige desktop 3D-printere.