Ultimaker dele

Ultimaker dele

Der er 14 varer.
Viser 1 - 14 af 14 varer

Ultimaker dele hos SoluNOiD.dk

Innovere hver dag - starter i dag
Fremstilling af dele eller modeller bør ikke være kompliceret. Oplev en 3D-print workflow der fungerer for dig. Brugervenlige produkter, der er brugervenlige og pålidelige, med ubegrænset materialevalg, giver førende producenter på verdensplan mulighed for konsekvent at opnå over 90% besparelser i produktionstid og omkostninger.

Pålidelige 3D-printere, klar til handling
Fra prototyper til produktionshjælpemidler til dele til slutbrug, Ultimaker 3D-printere er ideelle til en række applikationer og leverer de kvalitetsresultater, du har brug for.

Design, forbered, udskriv, administrer
Uanset om du vil have et-klik-udskrivning fra CAD eller for at forberede din udskrivning til den fineste detalje - vores software-værktøjer passer til enhver arbejdsgang med let printadministration via skyen.

Perfekte prints hver gang
Et åbent glødesystem og et mangfoldigt Ultimaker Material Alliance-program betyder, at dine trykte dele er rigtige til jobbet - nøjagtigt, tilpasset og bygget til at vare.

Produktudvikling
Oplev hurtig prototyping for dig selv med professionelle 3D-printløsninger. Print. Prøve. Målerespons. Gentage. Mens krympet ledetid og nedskæringsomkostninger.

Fremstillingshjælpemidler
Oplev den lethed og effektivitet, 3D-udskrivning bringer til fabriksgulvet. Strømlinie genindkøling og fremskynd samle tid, mens du opnår højere niveauer af præcision.

Slutbrugsdele
Gå videre end hurtig prototype og implementer 3D-udskrivningsprogrammer til produktion efter behov. Brugerdefinerede engangs-enheder, reservedele eller endda mindre batch-produktionskørsler.

3D-printere der simpelthen fungerer
Vores prisvindende 3D-printere er robuste, pålidelige og let at bruge. De leverer kvalitetsdele gang på gang. Certificeret til at køre 24/7, de giver dig mulighed for at opnå de resultater, du har brug for hurtigere og lettere.

Software klar til Industri 4.0
UltimakerCuras bruges til at stole på af millioner af brugere på 14 sprog og integrerer den med enhver arbejdsgang gennem Marketplace-plugins. Derefter skalere produktion og digital distribution med Ultimaker Cloud.

Materielt valg som aldrig før
Ultimaker tilbyder det bredeste materialevalg på markedet. Gennem vores Material Alliance skal du vælge det perfekte filament til din anvendelse - fra avancerede polymerer til carbonfiberkompositter.

Support dedikeret til din succes
Uanset hvor du er i verden er Ultimaker-support i nærheden. Vores globale netværk af servicepartnere tilbyder professionel installation, træning og vedligeholdelse på dit sprog og din tidszone.