BCN3D dele

BCN3D dele

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer
BCN3D: materialiserende ideer
Vi er en af ​​de førende 3D-printerproducenter i verden. Vi har base i Barcelona og tror virkelig på at levere de bedste kvalitetsværktøjer til både fagfolk og brugere på brancheniveau. Frem for alt er vores mål at gøre det muligt for skabere og innovatører at materialisere deres ideer, hvilket giver en platform for oprettelse.
Vi er design
Design, der muliggør design; på BCN3D er vi omhyggelige. Vores desktop 3D-printere er udformet efter en lang proces med design og undersøgelse for at sikre, at slutresultatet er optimalt. Fra montagetrinnene til afhentning af telefonen for at hjælpe med enhver bruger tvivl stræber vi efter den højeste kvalitet.
Vi er co-innovatører
Vi ønsker at give det bedst mulige værktøj til dem, der vil ændre, hvordan tingene lages i fremtiden. Samskabelse og coinnovation med dem er et must på BCN3D; dette er grunden til, at vi ønsker at være en del af processerne og opbygge relationer til fortsat at være muliggørere på mange forskellige brancher. Vi arbejder for at kombinere vores ekspertise med banebrydende ideer for at skabe forandring.
Vi er kundecentreret

Vores printere er værktøjer, der er lavet til brug. Vi designer dem til at være robuste, effektive, alsidige og tilpasningsdygtige, fordi de først og fremmest skal imødekomme behovene hos dem, der kommer til at realisere ideer med dem. Vi har ikke et kundecenter: kunder er vores center.