Formbot

Formbot

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 vare

Formbot Vivedino

Mens 3D-udskrivning stadig stiger, har den endnu ikke opfyldt sit markedspotentiale. Som en industri er det opdelte i 2 forskellige områder: Industrielle og desktopprintere. Denne opdeling i retninger har ført til, at der er parallelle industrier med deres egne distinkte fordele og vækstrater. Lad os se nærmere på den nylige udvikling inden for industri- og desktopprintindustrier.

Industriel printning
93% af organisationer, der besvarede en undersøgelse om deres oplevelser med 3D-udskrivning, har konkluderet, at de betragter det som en konkurrencefordel (Columbus, 2016). Derudover har 3 fjerdedele af disse organisationer bekræftet, at de planlægger at investere yderligere ressourcer i 3D-udskrivning. De største bekymringer hos de organisationer, der har brugt teknologien, er at fremskynde deres produktionshastighed. Den anden angivne bekymring er muligheden for at tilbyde tilpassede produkter.

Plast er de mest almindelige materialer, der bruges til 3D-udskrivning. De mest anvendte plastmaterialer er polyamider. Brugen af ​​disse bestemte materialer kan sandsynligvis tilskrives behovet for billigere råvarer og efterspørgslen efter hurtig prototype. På andenpladsen blandt de mest anvendte materialer er harpikser. Stratasys ser ud til at være den mest succesrige virksomhed med hensyn til omsætning.

I øjeblikket forsøger virksomheder at finde løsninger på spørgsmålet om hurtig og effektiv metallisk 3D-udskrivning. Dette vil være en velsignelse for de forskellige fabrikker og støberier (Hitch, 2016). Eksperter som Gordon Styles forudser også, at teknologier som HP Jet Fusion vil revolutionere produktionshastigheden, hvilket gør dem til de stærkeste konkurrenter på markedet.

Desktop-udskrivning
I sammenligning med det industrielle udskrivningsmarked var der spekulationer blandt analytikere om, at der ville være en regression i salget af desktopprintere efter en meget tør periode i salget (Grunewald, 2016). Den nedadgående tendens drejede sig nok til at dæmme op for skepsis hos dem, der er i tvivl om industriens vækstpotentiale. Dette fik mange til at spekulere i, at desktop muligvis er blevet en engangsnyhed. Tendensomvendelsen kan være et tegn på, at branchen er klar til at gøre 3D-printere til en lukrativ husholdningsartikel.

Derudover hævder rapporten ‘Deloitte Polen 2016 3D Printing Market Outlook’, at kvaliteten af ​​desktopprint er støt men sikkert nærmer sig dens kolleger i industriel kvalitet (Businesswire.com, 2016). Citatet af Businesswire (2016) siger også i rapporten: ”Udbredelsen af ​​fused filamentfabrikation (FFF) fremkalder væksten i desktop-segmentet, fordi det udmærker sig i områder, der er mest vigtige for bred vedtagelse, herunder brugervenlighed og omkostningseffektivitet. Prognoser forudsiger, at FFF er den dominerende teknologi, der forventes at udgøre 97,5% af alle 3D-printere (inklusive også ikke-industrielle brugere) inden 2019 med hensyn til forsendelser. ”Følgende erklæring bør tages med et saltkorn, da det er den uafhængige udtalelse af et enkelt selskab, dog ikke ubegrundet.

Mindre 3D-printerfabrikanter afhentede slakken, da de store virksomheder skalerede produktionen tilbage af frygt for den samme regression. Dette har ført til nye deltagere og et mere konkurrencedygtigt marked generelt. Der var et 35% spring i metalbaseret 3D-udskrivning, og desktopprintere (dem, der er under $ 5.000) kørte en stigning på 14% på verdensplan (Alec, 2016).

Det taiwanske firma 'XYZprinting' ser ud til at have den højeste markedsandel med hensyn til budget-3D-printere. Dette vil sandsynligvis fortsætte, da de har afsløret en nylig række printere, der spænder i priser under $ 300. Dette vil sandsynligvis yderligere stramme industriens konkurrenceevne og resultere i yderligere linjer med lavere prisklasse 3D-enheder. Tilsvarende fokuserer mange mindre virksomheder på de lavere prisklasser på grund af åbenlyse kapitalbegrænsninger.

Konklusion
Alt i alt ser 2017 ud til at være et vartegn år for 3D-udskrivning. Forbrugerindstillinger for desktops vil stige, og nye deltagere vil blive testet på markedet. Industriel trykning vil sandsynligvis forblive stabil. Desktops, mens det mere ustabile marked, vil sandsynligvis se en højere vækstrate generelt (62% vækst i 2015 og lignende antal forventet for 2017), men den industrielle side vil forblive langt mere rentabel af alle aktuelle indikationer.