Fillamentum

Der er 4 varer.
Viser 1 - 4 af 4 varer
Fillamentum 3D Filament

Fillamentum PLA Extrafill er et materiale til FFF (også kendt som FDM) 3D-udskrivningsteknologi.

Fordelen ved dette materiale er, at det let kan bruges i 3D-printere, at det tillader en høj kvalitet af udskrivning, selv i vanskelige detaljer og en fremragende laminering af det trykte objekt.

PLA-filament er lavet af naturlige ingredienser og kan bionedbrydes ved kompostering. Det overholder kravene til fødevarekontakt.

Fillamentum garanterer høj præcision af filamentdimensioner inden for tolerancen på +/- 0,05 mm, som er strengt kontrolleret gennem hele produktionen.

Udskrivning af filamenter rapporteret på mærket under varemærket Fillamentum fremstilles i en lang række farver i overensstemmelse med farvekortene RAL og Pantone og også i egne unikke farveområder.

Det materiale, der bruges til produktion, er kun biopolymermaterialet PLA (polymælkesyre). Ingen stoffer begrænset i direktivet blev fundet i inputmaterialet. Produktets farveversioner er fremstillet af blandingen af primært materiale med masterbatches. Farverne i glødetråd er kompatible i henhold til direktivet er anført i tabel 1. De begrænsede stoffer er specificeret i tabel 2.

Produktionen er baseret på god fremstillingspraksis ifølge Kommissionen. Forordning (EF) nr. 2023/2006. Under produktionen tilsættes ingen stoffer i materialet. Det Virksomheden garanterer, at alle de produkter, der markedsføres, er i overensstemmelse med det tekniske dokumentation og de grundlæggende produktkrav.

Erklæringen er baseret på den nuværende viden og erfaring fra materialeleverandørerne. Ifølge til RoHS-direktiverne er det nødvendigt at bestemme koncentrationsværdierne for begrænsede stoffer på det endelige produkt.

  • Længden af PLA-filamenter (1,75 mm, 750 g) er 255 m
  • Længden af PLA-filamenter (2,85 mm, 750 g) er 97 m
  • Længden af PLA-filamenter (1,75 mm, 2,5 kg) er 840 m
  • Længden af PLA-filamenter (2,85 mm, 2,5 kg) er 325 m