Zmorph

Zmorph

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer
 • 26038

  ZMORPH FAB All-In-One 3D Printer is the latest model from the manufacturer ZMorph and is a printer where you will get “everything”. Printer, CNC milling and laser engraver/cutter. Everything you need, packaged in a functional and nice design. Highlights: 3D Printer, CNC machine and laser engraver/cutter Easy to change tool head Multimaterial support...

  27 360,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • 26039

  ZMORPH FAB 3D Printer er den nyeste model fra producenten ZMorph og er en printer hvor du har alt hvad du skal bruge, pakket ind i et funktionelt og flot design. Højdepunkter: Forberedt til multiværktøjshoved Multimateriale støtte HEPA og kulfilter Stille løb Kraftig skæremaskine, Voxelizer, medfølger Automatisk kalibrering af byggeplade

  20 215,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • 26591

  Zmorph i500 er en højtydende 3D-printer udviklet til effektivitet og bygget til at holde. I500 er udviklet til prototyping og lavvolumenproduktion og reducerer dine driftsomkostninger og maksimerer oppetid og produktivitet. Klasseførende stor byggevolumen øger din gennemstrømning og maksimerer din produktivitet. Distribueret kontrolsystem og nem adgang...

  60 795,00 DKK
  0 Bedømmelser 
Zmorph VX
3D-print i høj kvalitet, dedikeret software og kraftfulde produktionsmuligheder. ZMorph VX Multitool 3D Printer er en komplet løsning til produktion, videnskab og uddannelse.
Powerhouse af et skrivebordsværktøj
ZMorph VX er en ægte desktop arbejdshest 3D printer, bygget som en tank med komponenter af top kvalitet. ZMorph VX er udviklet til at udføre 24/7 og er designet til at levere resultater i høj kvalitet på alle stadier i produktionsprocessen.
Problemfri 3D-udskrivning med avancerede materialer
ZMorph VX fungerer med næsten alle 3D-trykmaterialer på markedet. Udnyt 3D-udskrivning med avancerede materialer som Nylon, hofter eller PC / ABS og få vidunderlige resultater med PLA, ABS og mere.
To-materiale 3D-udskrivning, der holder dig foran spillet.
ZMorph VX har alt, hvad du nogensinde har ønsket dig fra multi-materiale 3D-printer, og derefter noget mere: selektiv to-materiale 3D-udskrivning, farveblanding, billedkortlægning, udskrivning med PVA vandopløselig understøttelse.
3D-printer designet til udførelse
Autokalibrering tilgængelig lige fra berøringsskærmspanelet, fuldstændigt opdateret Voxelizer-software og workflow-switching-system designet til at omdanne din ZMorph VX fra en 3D-printer til en CNC-router eller en lasergravering på under et minut.

Heavy Duty
Tænk, bygget som en tank. Konstrueret til at udføre 24/7. En ægte arbejdshest med komponenter af topkvalitet, Closed Loop System og konstruktion designet til at levere både høj hastighed under 3D-udskrivning og modstå højt drejningsmoment under CNC-arbejde.

Og der er så meget mere ...
ZMorph VX er en enestående 3D-printer - men det er ikke slutningen på historien. ZMorph VX kan omdannes til en CNC-router, lasergravering, tilbage til 3D-printer og så videre. At eje en ZMorph er som at eje din egen minifabrik.

Avancerede materialer til fremstilling
Forøg dine produktionskapaciteter med adgang til næsten 50 professionelle materialer både til subtraktiv og additiv fremstilling. Fra plasttråd til 3D-udskrivning til bløde metaller og hård plast til CNC, ZMorph VX tilbyder materialer, der er utilgængelige for 3D-printere til enkelt formål.

En 3D-printer ud over 3D-udskrivning
Fremstilling af subtraktiv eller additiv? Med ZMorph VX kan du have begge dele. Nyd din valgfrihed: 3D-udskrivning, CNC-fræsning, lasergravering eller endda en kombination af alt.

Den alt-i-en-software. Mød den nye Voxelizer
Styr 3D-udskrivning, CNC og laser med en software. Optimer dine modeller med 3D-filtre. Gør udskrivbare ting, der kan udskrives takket være smarte supportstrukturer. Opret fantastiske udskrifter med avancerede multimateriale algoritmer, som billedkortlægning. Voxelizer giver dig og din ZMorph enestående muligheder.

Bliv professionel på kort tid med ZMorph Academy
Alt hvad du har brug for at vide for at blive en strømbruger af både ZMorph og Voxelizer ét sted - bogstaveligt talt. Tre kurser: grundlæggende, mellemliggende og avanceret. 3D-udskrivning, CNC, lasergravering, postproduktion og endda at lave dine egne PCB'er, opdelt i trinvise lektioner med masser af billeder og videoer. Dette gratis kursus tager dig fra at pakke ud din ZMorph til en salig følelse af almægtighed i alle tre fremstillingsmetoder.