BCN

BCN

Der er 4 varer.
Viser 1 - 4 af 4 varer
 • 25664

  BCN3D Epsilon W50 er en holdbar, solid og nem at bruge desktop 3D-printer med Independent Dual Extruder System (IDEX). Brug det til at producere additive nøjagtige og detaljerede dele fra flere materialer og farver. Produktegenskaber: Printvolumen: 420 mm x 300 mm x 400 mm Højtydende ekstruder fra Bondtech IDEX system til uafhængig 3D-udskrivning...

  66 475,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • 25665

  BCN3D Epsilon W27 er en holdbar, solid og nem at bruge desktop 3D-printer med Independent Dual Extruder System (IDEX). Brug det til at producere additive nøjagtige og detaljerede dele fra flere materialer og farver. Produktegenskaber: Printvolumen: 420 mm x 300 mm x 220 mm Højtydende ekstruder fra Bondtech IDEX system til uafhængig 3D-udskrivning...

  47 475,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • 25666

  BCN3D Sigma D25 er en holdbar, solid og nem at bruge desktop 3D-printer med Independent Dual Extruder System (IDEX). Brug det til at producere additive nøjagtige og detaljerede dele fra flere materialer og farver. Produktegenskaber: Printvolumen: 420 mm x 300 mm x 200 mm Højtydende ekstruder fra Bondtech IDEX system til uafhængig 3D-udskrivning med...

  33 225,00 DKK
  0 Bedømmelser 
 • 25667

  Smart Cabinet fuldender Epsilon-økosystemet og tilbyder problemfri integration med dine BCN3D Epsilon-printere og øger deres ydeevne.

  23 750,00 DKK
  0 Bedømmelser 

Om BCN3D

BCN3D: materialiserende ideer
Vi er en af ​​de førende 3D-printerproducenter i verden. Vi har base i Barcelona og tror virkelig på at levere de bedste kvalitetsværktøjer til både fagfolk og brugere på brancheniveau. Frem for alt er vores mål at gøre det muligt for skabere og innovatører at materialisere deres ideer, hvilket giver en platform for oprettelse.

Vi er design
Design, der muliggør design; på BCN3D er vi omhyggelige. Vores desktop 3D-printere er udformet efter en lang proces med design og undersøgelse for at sikre, at slutresultatet er optimalt. Fra montagetrinnene til afhentning af telefonen for at hjælpe med enhver bruger tvivl stræber vi efter den højeste kvalitet.

Vi er co-innovatører
Vi ønsker at give det bedst mulige værktøj til dem, der vil ændre, hvordan tingene lages i fremtiden. Samskabelse og coinnovation med dem er et must på BCN3D; dette er grunden til, at vi ønsker at være en del af processerne og opbygge relationer til fortsat at være muliggørere på mange forskellige brancher. Vi arbejder for at kombinere vores ekspertise med banebrydende ideer for at skabe forandring.

Vi er kundecentreret
Vores printere er værktøjer, der er lavet til brug. Vi designer dem til at være robuste, effektive, alsidige og tilpasningsdygtige, fordi de først og fremmest skal imødekomme behovene hos dem, der kommer til at realisere ideer med dem. Vi har ikke et kundecenter: kunder er vores center.