Taulman filament

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 vare
 • 25486

  taulman3D frigiver i dag en ny højstyrke Nylon co-polymer til testpersoner over hele verden til gennemsyn. Det nye materiale hedder Bridge, da det er en samlet indsats fra tusindvis af nylon 618- og nylon 645-brugere sammen med hjælp og støtte fra både vores ekstruderingshus og kemikaliefirma. Vores lokale testere i St. Louis kalder Bridge for en bro...

  345,00 DKK
  0 Bedømmelser 

En generel oversigt over taulman3D-materialer

Nylon 618
618 var den første nylon, der specifikt blev formuleret og behandlet til 3D-udskrivning.

Teknisk set er nylon 618 en ekstrem høj kvalitet sortiment af nylon 6,6. Kun et kemisk firma fremstiller denne specifikke variation af nylon. Både den kemiske sammensætning og efterbehandlingen udviklet af taulman3D arbejder sammen for at sænke udskrivningstemperaturen for nylon af høj kvalitet såvel som at reducere den ikke-ensartethed, som nyloner udviser i den smeltede tilstand.

618 er en ren hvid polymer og fuldt i stand til at absorbere syrebaserede farvestoffer. 618 trykt med 100% fylde rivaler, det er sprøjtestøbte ækvivalenter i styrke. Hele nylonfunktionen, som vi afhænger af, er maksimalt i 618. Glatte overflader, fleksibilitet, styrke, ikke-skraber, kemisk resistens og høj termisk holdbarhed.

Nylon 645
645 var et resultat af feedback fra det industrielle samfund, der var begyndt at bruge nylon 618, da 618 blev frigivet omkring 6 måneder tidligere. Det industrielle samfund fremsatte anmodninger om en nylon med højere styrke samt en polymer, der var lettere at evaluere i den sidste del / udskrivning. taulman3D arbejdede med industrien til at udvikle nylon 645. Nylon 645 er en nylon 6/9 eller en variant af nylon 6 og nylon 6T med en krystallinitetsoptimeringsproces. Dette giver en høj grad af gennemsigtighed. Gennemsigtigheden giver de industrielle kvalitetskontrolgrupper mulighed for at evaluere trykte dele uden destruktiv evaluering. De kan let kigge gennem omkredsen og foretage en afgørelse med hensyn til vedhæftning af indre fyld.

645 er en 50% gennemsigtig hvid farve. Det har en højere styrke end 618 og er ca. 20% mindre bøjelig. 645 farvestof med syrebaserede farvestoffer. Selvom polymeren er mindre bøjelig, opretholder den den glatte overfladefunktion af nyloner. Som en nylon 6T-variant er klumping næsten ikke-eksisterende. 645 er en præfereret polymer, når dele, der skal udskrives, bliver udsat for høje spændinger. Som en ekstremt holdbar polymer håndterer den stress ved forhøjede temperaturer. Afhængig af brug så højt som 160C. 645 har den samme kemiske resistens som 618, men har 20% mere resistens over for klorider.

t-glase (PETT)
t-glase er en polyethylenterephthalatpolymer af høj kvalitet. Det modificeres for at tilvejebringe en 5% højere mængde reflektivitet, hvilket gør den mere ækvivalent med en glaspolymer. t-glase behandles også ved hjælp af de samme teknikker taulman3D udviklet til nylon. Fuld behandling giver mulighed for en polymer, der let udskrives ved 235C - 242C. En temperatur, der let opnås af alle FFM 3D-printere.

t-glase er også en polymer med høj styrke beregnet til industrielle anvendelser. Den største fordel ved t-glase til alle andre polymerer er binding til lag. Da polymeren binder så godt, er der ikke behov for at knuse et stort antal tynde lag sammen for at rumme en god binding. Industrien bruger lagindstillinger, der er 70% til 100% af dysediaen med fremragende resultater. t-glase har en meget lav krympningsfaktor og udskrives bedst på akryl- eller glastryksenge opvarmet fra 50C til 80C afhængigt af delstørrelse.

Som med nylon 645, 680 og 910 understøtter klarheden i t-glase industrielle ikke-destruktive evalueringer. Derudover er t-glase en direkte udskrivbar polymer til glas klare smykker.

Brugere bør se blogs for nye 3D Printing-smykkedesignere for at begynde at annoncere.

Og på grund af den ekstra reflektionsevne betragtes t-glase som den eneste højtransmissionslysrørspolymer. På grund af dets kemiske sammensætning overgår lys let over en trykt tråd. Dette gør det muligt for designeren at tegne og udskrive et lysrør med enhver ønsket sti.

t-glase kan ikke farves med standardfarvestoffer. I stedet indsprøjtes specielle farvestoffer ved output-masterdysen under fremstillingen. t-glase kommer i følgende farver:

 • Klar
 • gennemsigtig blå
 • gennemsigtig rød
 • gennemsigtig sort
 • gennemsigtig grøn
 • gennemsigtig Aqua
 • Ny uigennemsigtig hvid - en fremragende hvid uden et "kridt" udseende.