Software

Software

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 vare
  • Tilbud!
    20450

    3D print slicer software styrer ethvert aspekt i dit 3D print Det oversætter dine 3D modeller til instruktioner som din printer kan forstå. Jo bedre instruktioner desto bedre print. En software opgradering som gør en kæmpe forskel. Faktisk så er 90% af alle eksperter enige om, at 3D print software har den største indflydelse på print kvaliteten, sågar...

    1 415,00 DKK 1 525,00 DKK
    0 Bedømmelser 

3D Tegneprogram såsom Fusion360 gratis til studerende. Leverer STL filer til Simplify3D som er et slicer program, som understøtter de fleste 3D tegneprogrammer herunder Tinkercad. 

Ved køb af Simplify3D er der hurtig levering med en licens øremærket til dig. Når licensen er bestilt, er der ingen returret.

THE EXPERTS AGREE: SOFTWARE MATTERS
3D printing slicing software controls every aspect of your 3D print.

It translates 3D models into instructions your printer understands. Better instructions mean better prints, so a simple software upgrade makes all the difference in the world.

In fact, more than 90% of experts agree that 3D printing software has the greatest impact on print quality, even more so than the 3D printer itself!

Simplify 3D - the perfect slicer for 3D Printers

Prisvindende supportstrukturer
Forbedret udskriftskvalitet og let fjernelse af break-off
Simplify3D er velkendt for at tilvejebringe de bedste tilgængelige understøttelsesstrukturer, så du kan opnå det højeste niveau af overfladekvalitet til selv de mest komplekse udskrifter. Når udskriften er færdig, brydes understøttelserne let uden specialværktøjer eller efterbehandling.
Tilpas dine understøtter til det perfekte udskrivning
Softwaren foreslår automatisk, hvor supportmateriale skal tilføjes, men muligheden for at tilpasse dine understøtter er en fan favorit! Tilføj nemt mere support i områder, der kan være tilbøjelige til ustabilitet, eller fjern unødvendige understøttelser for hurtigere udskrivningstid.
Ekspertressourcer og support
Ressourcer til forbedring af din udskriftskvalitet
Simplify3D-kunder har adgang til branchens førende ressourcer, der er udviklet til at hjælpe vores kunder med at forbedre deres udskriftskvalitet. Vi har lagt årtier af viden i disse ressourcer for at sikre dig, at du kan opnå den bedst mulige udskriftskvalitet.

Eksperter kan hjælpe

Hvis du støder på problemer med din 3D-printer, skal du kontakte eksperterne i 3D-udskrivning på Simplify3D, der er her for at hjælpe! Vores supportteam har hjulpet tusinder af brugere med at forbedre deres udskriftskvalitet. Køb med tillid, vel vidende, at vores team er tilgængeligt, hvis du støder på problemer.