EasyPrint

Der er 20 varer.
Viser 1 - 20 af 20 varer
EASYPRINT FLEX
EasyPrint FLEX TPU er vores nyeste flexmateriale med fokus på holdbarhed, fleksibilitet og brugervenlighed. Det er en TPU (termoplastisk polyurethen) og er en af ​​de mest almindelige anvendte polymerer til fleksible materialer. TPU har mange store fordele, da det har minimal krængning, lav krympning, er meget holdbart og modstandsdygtigt over for de fleste kemikalier og olier.

EasyPrint FLEX TPU har en landværdi på 95 A, som du kan sammenligne med gummihælen på en sko eller et indkøbskurvhjul. Takket være den relative høje landhårdhed er det også meget let at bruge til de fleste printere. Selv med printere, der ikke har et direkte drev, som f.eks. Ultimaker eller BCN3D Sigma.

"Semi flex" -formlen i vores materiale er vidunderlig. Du kan kontrollere udskriften med udfyldning. For eksempel, hvis du bruger mindre udfyldning, får du en fleksibel, næsten sammenfoldelig struktur, som du kan klemme sammen, men den vil altid vende tilbage til sin tidligere form. Hvis du bruger mere udfyldning, får du et tryk, der ligner hårdt gummi (tænk omhyggeligt dæk). Dette åbner naturligvis for en meget bred vifte af anvendelser, såsom håndtag til cykler, støddæmpere, gummipakninger og indlægssåler til sko. Vores TPU kan prale med en massiv 400% forlængelse ved pause.

På grund af den meget lave krympning er EasyPrint FLEX TPU meget let at bruge i alle FDM / FFF-printere. Chancerne for fordrejning er meget små med EasyPrint FLEX, og det fungerer godt uden en opvarmet byggeplade, men til større udskrifter og de absolut bedste resultater anbefaler vi en opvarmet byggeplade. En temperaturindstilling på 40-60 ° C og et lag PrimaFIX giver en meget god vedhæftning.

Husk, at TPU er hydroskopisk, hvilket betyder, at det vil absorbere vand, hvis det ikke opbevares korrekt i en pose med silicagelposer eller lignende. Hvis dette skulle ske, kan du altid tørre det i din ovn i cirka 1 time i 70 ° C, og TPU'en vil være så god som ny.

Fleksible materialer udskrives bedst i langsomme hastigheder omkring 15-30 mm / s.

Tip til gode resultater:
  • Udskriv i lave hastigheder, 15-30 mm / s
  • Brug opvarmet seng, hvis du har en
  • Hold filamentet tørt på alle tidspunkter
Fuld vægt!
På hver spole af EasyPrint har du en perfekt spolet glødetråd med en vægt på 50 g, 500 g eller 1 kg afhængigt af hvad dine behov har. Når du sammenligner pris og ydelse er EasyPrint svært at slå!

Bredt temperaturområde
Takket være den høje kvalitet og manglen på tilsætningsstoffer kan du udskrive dette filament i et meget bredt temperaturområde. Anbefalet temp. Er 180 ° - 230 °

Perfekt diameter tolerance
EasyPrint er lavet til at være en af ​​de bedste på glødetrådsmarkedet. Med en diametertolerance på +/- 0,05 mm og kontinuerlig rundhed. Glødetråden kontrolleres under hele fremstillingsprocessen for at sikre, at du får en perfekt glødetrådspole hver gang du bestiller. Dette vil forbedre dine udskrifter og vil heller ikke forårsage tilstopning

Overvåges kontinuerligt
Under fremstillingsprocessen bruges laser til at måle glødetråden for at sikre, at vi lever op til vores løfte om en tolerance på +/- 0,05 mm

Perfekt spooling
Når du først lægger øjnene på en spole af EasyPrint, vil du bemærke den perfekte spole. Hvert lag er perfekt spolet uden overlapning eller krydsning af det forrige lag. Dette sikrer, at materialet bliver flokfrit og ikke medfører nogen problemer, selvom du har planlagt meget lange udskrifter.

Længdeindikator på spolen
Hver spole af EasyPrint har en meget smart længdeindikator på. Dette gør det meget lettere for dig at holde styr på, hvor meget filament der er tilbage på spolen.

EasyPrint klæber på BuildTak, PEI eller glasplade belagt med klæbespray eller limpind. Der er ikke behov for en opvarmet plade, men hvis du har den, anbefaler vi en indstilling på 40 ° - 60 °

EasyPrint kommer på en klar spole, der er vakuumforseglet med tørremiddel for at opretholde lave niveauer af fugtighedsindhold.

EasyPrint fås i forskellige diametre, vægte og fås i mange livlige, smukke farver, både solide og gennemsigtige.