Fillamentum Premium

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer

PLA Premium filament

Serie af PLA Extrafill-filament i høj kvalitet, der er lavet til de bedste udskrivningsevner, ved hjælp af den fineste glitter, der tilbyder trendy farver.

Splinterny farve med den specielle effekt! Denne farve indeholder to typer glitter, der forårsager en ændring af farve mellem blå og violet metallisk look.

Fordelen ved dette materiale er, at det let kan bruges i 3D-printere, at det tillader en høj kvalitet af udskrivning, selv i vanskelige detaljer og en fremragende laminering af det trykte objekt.

Fillamentum garanterer høj præcision af filamentdimensioner inden for tolerancen på +/- 0,05 mm, som er strengt kontrolleret gennem hele produktionen.

Udskrivning af filamenter rapporteret på mærket under varemærket Fillamentum fremstilles i en lang række farver i overensstemmelse med farvekortene RAL og Pantone og også i egne unikke farveområder.

Denne farve er navngivet til ære ifølge vores bedste tester og ven Tom Jackson alias Filament Frenzy, der ofte på Twitter også kaldes en filamentguide. Tak for dit lange års hjælp, færdigheder og kærlighed 💜

Fillamentum Premium er noget usædvanligt. Køb din Fillamentum Premium i dag!

Fillamentum Premium fungerer godt med kendte printere som Creality3D Ender 3 Pro, Prusa Printers, Formbot raportors, Wanhao og PrimaCreators printere

Fillamentum Premium PLA Extrafill er et materiale til FFF (også kendt som FDM) 3D-udskrivningsteknologi. 

Fordelen med Fillamentum Premium-materiale er, at det let kan bruges i 3D-printere, at det tillader en høj kvalitet af udskrivning, selv i vanskelige detaljer og en fremragende laminering af det trykte objekt.

Fillamentum Premium PLA-filament er lavet af naturlige ingredienser og kan nedbrydes ved kompostering. Det overholder kravene til fødevarekontakt.

Du kan få Fillamentum premium i 1,75 mm og 2,85 mm ruller. Og nogle af Fillamentum Premium-ruller kan hentes op til 2,5 kg