Creality

Filtrér baseret på:

Creality

Der er 31 varer.
Viser 1 - 31 af 31 varer
Creality3D Printere

Shenzhen Creality 3D Technology Co., Ltd

Shenzhen Creality 3D Technology Co., Ltd, der blev oprettet i 2014 og har specialiseret sig i at integrere 3d-printerforskning, design og handel som helhed, med fokus på at fremstille stor / desktop 3d FDMprinter med stor præcision. Vores intelligente produktionsbase dækker et areal på 20.000 kvadratmeter og moderne 4 testlinjer med mere end 550 ansatte. Vores månedlige forsendelse er ca. 50.000 stk og den samlede forsendelse forventes at være ca. 500.000 stk i år. Creality's F & U-team af højt kvalificerede ingeniører besidder omfattende indgående og teknisk erfaring inden for 3D-udskrivningssystem. Alle produkterne har bestået mange internationale kvalitets- og miljøcertifikater som CE, FCC og ROHS.

Creality 3D blev grundlagt i 2014 og er en højteknologisk virksomhed, der har specialiseret sig i at levere additiv produktionsudstyr, løsning og service. Kørsel efter den overvældende popularitet af Creality desktop 3D-printere vokser virksomheden hurtigt fra et fire-personers værksted til en stor virksomhed med over 550 dedikerede medarbejdere. Bortset fra basen i Shenzhen, spreder vi også indenlandske kontorer til Beijing, Shanghai, Wuhan, Huizhou, oversøiske kontorer i Belgien, Europa og flere oversøiske kontorer er under opførelse. Nu er Creality det førende mærke af hurtige prototyper på verdensplan.

Historien om Creality
"Den første gang vi vidste om 3D-udskrivning var for fem år siden. Vi troede, at dette vil fungere, så besluttede mine venner og jeg at give det et skud. Først var det virkelig svært for os. Vi havde stødt på mange problemer, men vi har altid tro på, at vi kan klare det. Så der var Creality 3D ", som William sagde. Creality 3D blev opbygget af fire unge mennesker, der elsker avancerede teknologier: Mr. Tang. Mr. Ao, Jack Chen og William Liu (fra venstre til højre).Creality 3D blev grundlagt i 2014 og er en højteknologisk virksomhed, der har specialiseret sig i at levere additiv produktionsudstyr, løsning og service. Kørsel efter den overvældende popularitet af Creality desktop 3D-printere vokser virksomheden hurtigt fra et fire-personers værksted til en stor virksomhed med over 550 dedikerede medarbejdere. Bortset fra basen i Shenzhen, spreder vi også indenlandske kontorer til Beijing, Shanghai, Wuhan, Huizhou, oversøiske kontorer i Belgien, Europa og flere oversøiske kontorer er under opførelse. Nu er Creality det førende mærke af hurtige prototyper på verdensplan.
 
Historien om Creality
"Den første gang vi vidste om 3D-udskrivning var for fem år siden. Vi troede, at dette ville fungere, så besluttede mine venner og jeg at give det et skud. Først var det virkelig svært for os. Vi havde stødt på mange problemer, men vi har altid tro på, at vi kan klare det. Så der var Creality 3D ", som William sagde. Creality 3D blev opbygget af fire unge mennesker, der elsker avancerede teknologier: Mr. Tang. Mr. Ao, Jack Chen og William Liu (fra venstre til højre).

creality 3d-chefer
Fra den første 3D-printer CR-3 kom ud i 2014, var nu fem år gået. Vi har lanceret mere end 20 modeller af 3D-printer, inklusive FDM / DLP / SLA type DIY eller færdigmonterede maskiner. Alle maskiner har bestået globale certifikater som: CE / FCC / RoHS osv.

I 2015 opbyggede vi vores egne F & U-teams og lancerede en fuldskala online salgskampagne, og vores printer blev direkte noteret på Taobao, Alibaba. Samtidig etablerede vi samarbejde med Maker Experiment Center for Bao 'a Science Museum. Når første gang CR-7 officielt kommer ud. Mange venner er ret imponeret over dets udseende og fantastiske udskrivning, der virkelig opfordrer os til at lave flere højkvalitetsprintere.

Indtil 2016 flyttede vi til en moderne industripark og bestod ISO-standard.

I 2017 dukkede vores splinterny stjerne CR-10-serie op, vores firma udvides til 12000 kvadratmeter med mere end 300 mennesker. Vores produkter eksporterer Europa, USA, Australien, Rusland, Storbritannien, Tyskland, Singapore, Egypten, Indien mere end 30 lande.

I 2018 besøgte vi vores kunder i udlandet og havde et længerevarende forhold til dem. Nu har vi dækket et areal på 20.000 RD kvadratmeter med i alt 550 ansatte, heraf mere end 60 personer i F & U-afdelingen. Samtidig betjenes fire professionelle testlinjer kontinuerligt i 24 timer i tråd med virksomhedens avancerede kvalitetskontrolsystem, der sikrer den høje kvalitet af produkterne fra kilden.

I år 2019 har vi deltaget i alle relaterede udstillinger i Amerika, Rusland, Japan osv. Og vi vil fortsat tilbyde fremragende service og fremstille printere med høj præcision i fremtiden.