FEP Film

FEP Film

Der er 15 varer.
Viser 1 - 15 af 15 varer

Hvad er FEP film?

Fluoreret ethylenpropylen (FEP) er en copolymer af hexafluorpropylen og tetrafluorethylen. Det adskiller sig fra polytetrafluoroethylen (PTFE) -resin, idet det er smelteforarbejdeligt ved hjælp af traditionelle sprøjtestøbning og skrueekstruderingsteknikker. Fluoreret ethylenpropylen blev opfundet af DuPont og sælges under mærkenavnet Teflon FEP. Andre brandnavne er Neoflon FEP fra Daikin eller Dyneon FEP fra Dyneon.


FEP ligner meget sammensætning meget fluorpolymerer PTFE (polytetrafluoroethylen) og PFA (perfluoroalkoxy-polymerharpiks). FEP og PFA deler begge PTFE's nyttige egenskaber ved lav friktion og ikke-reaktivitet, men er lettere at forme. FEP er blødere end PTFE og smelter ved 260 ° C; det er meget gennemsigtigt og modstandsdygtigt over for sollys.

Vi fører FEP film fra forskellige leverandører såsom Anycubic, Zortrax og Creality. Og flere kommer til jævnlig. Hvis der er en del du mangler, så skriv eller ring endelig til os. Vi fører desuden et stort udvalg af både DLP og SLA 3D printere til de helt rigtige priser.