XYZprinting

Filtrer efter:

Tilgængelighed
Producenter

XYZprinting

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer

XYZPrinting Resin

XYZprinting har formuleret fotopolymerharpikser i forskellige farver og materialer specifikt formuleret til vores Nobel-serie 3D-printere. Når denne kur er hærdet af Nobels 1.0s præcisionslaser-sporingssystem, udskrives denne specielle formel i utroligt nøjagtige detaljer! 3D-print nemt dine innovative og komplicerede design til din kunst, dele og alt andet!

Fotofølsom flydende resin
Nobel 1.0s indlejrede præcisions-UV-lasersystem scanner gennem harpiksen, hvilket genererer en jævn finish på det trykte objekt. Opret let strålende, glaslignende genstande i en række forskellige materialer!

XYZprinting Smart resinflaske
Installer harpiksen i bare tre enkle trin !: Sæt hætten på igen, indsæt flasken og tilslut røret. Printeren registrerer derefter farven, materialet og det resterende niveau på harpiksen og udfylder automatisk tanken og finjusterer laserparametrene for nøjagtigt at udskrive dit design i alle dets indviklede detaljer.

XYZprinting Photopolymer Resin Print Pack
XYZprintings Photopolymer Resin Print Pack leveres med to 500 g harpiksflasker i hver kasse for at give dig en god start i dine SL laser 3D printer eventyr!

Gør hver komplicerede detalje nøjagtigt til live
XYZprintings fotopolymerharpiks kommer i forskellige farver og teksturer og kræver lidt understøttelsesmateriale! UV-hærdelig harpiks er ideel til udskrivning af genstande, der er designet med stor intern og ekstern kompleksitet, og XYZprintings-harpiks er designet til at være 100 procent solid for stor holdbarhed!

XYZprining Photopolymer Harpiks sikrer 3D-objekter med uendelig delikatesse
Værker, der er trykt ved hjælp af fotopolymerharpiks, har præcision, der er lig med at måle en fjerdedel af diameteren på en enkelt hårstreng! Gør det til en favorit blandt smykkedesignere og tilpassede gaveproducenter.

Separate tanke til harpiks af forskelligt materiale
Det anbefales at bruge en reservebeholder til opbevaring af harpiks af forskellig farve / materiale. Det giver mulighed for at skifte udskriftsmateriale mellem udskrifter for at være hurtigt med nul tab af resterende harpiks, hvilket bedre sikrer kvaliteten af ​​dine udskrifter og forhindrer blandede farver eller teksturer.