Viking Filaments

Viking Filaments

Der er 12 varer.
Viser 1 - 12 af 12 varer

Viking Filaments®

Har siden december måned 2020 lanceret sin eget husmærke af 3D Printer Filament. Filamenten bliver produceret af een af verden største kemikalievirksomheder under strenge kvalitetskontroller og certificeringer. Med denne producent i ryggen har vi sikret os en god og stabil supply chain af materialer i alle afskygninger og med en konstant nyudvikling af ny spændende og innovative materialer og sammensætninger, som skal styrke materialernes egenskaber og evne til at være så anvendeligt for alle kundesegmenter i vores forretning. 

Viking Filaments er det første tiltag i en række tiltag for at tilbyde varer af en høj kvalitet og en overkommelig anskaffelsespris, sammenholdt med vores evne til at levere varerne meget hurtigt ud til vores kunder. 

Vi lægger også meget stor vægt på cirkullær økonomi, genanvendelse af materialer og vi vil kontinuerligt sørge for at vores produktsortiment og især vores eget brand efterlader et så lille miljømæssigt aftryk som muligt. Spolerne vi bruger er fremstillet af genbrugsplast, og vi kommer også til at introducere rPLA og rPET materialer.