Nyhed Bambu Lab X1E - Combo 
 - 256x256x256mm

Bambu Lab X1E - Combo - 256x256x256mm

Bambu Lab Bambu Lab

Vi præsenterer Bambu Lab X1E 3D-printer - Slip præcisionen løs i industriel innovation. Løft din virksomhed med vores banebrydende løsning, der har en hotend med højere temperatur og et opvarmet byggekammer for uovertrufne printfunktioner. Oplev ro i sindet med WPA-2 WiFi-sikkerhed på virksomhedsniveau. X1E, som er en videreudvikling af X1 Carbon Combo, er skabt til industrielle ledere, der kræver det ypperste. Præcision, ydeevne og sikkerhed smelter sammen i Bambu Lab X1E - din indgang til avanceret 3D-print til fremtidens industri.

  • Inkluderer automatisk materialesystem
  • Byggevolumen 256 x 256 x 256 mm
  • Maks. hastighed 500 mm/s
  • Maks. temperatur i den varme ende 320 °C
  • Forbedrede og flere forbindelsesmuligheder

Flere detaljer

På Fjernlager

29832

21 995,00 DKK

inkl. moms

Bambu Lab X1E

Vi præsenterer Bambu Lab X1E 3D-printer - Slip præcisionen løs i industriel innovation. Løft din virksomhed med vores banebrydende løsning, der har en hotend med højere temperatur og et opvarmet byggekammer for uovertrufne printfunktioner. Oplev ro i sindet med WPA-2 WiFi-sikkerhed på virksomhedsniveau. X1E, som er en videreudvikling af X1 Carbon Combo, er skabt til industrielle ledere, der kræver det ypperste. Præcision, ydeevne og sikkerhed smelter sammen i Bambu Lab X1E - din indgang til avanceret 3D-print til fremtidens industri.

Se hele vores udvalg af professionelle og brugervenlige 3D printere fra Bambu Lab.

Stabil Ethernet-forbindelse, WPA2-Enterprise Authentication Wi-Fi-forbindelse

X1E giver mulighed for at oprette forbindelse til dine enheder via den nyligt tilføjede Ethernet-port, hvilket sikrer robust netværkskommunikation i komplekse miljøer. Ethernet-forbindelse kan også bruges i miljøer med overfyldte trådløse signaler. Derudover giver X1E WPA2-Enterprise Wi-Fi-autentificering (EAP-PEAP/EAP-TLS/TAP-TTLS) og individuelle fysiske kill-switches til både Wi-Fi og Ethernet, hvilket opfylder strenge krav til netværkssikkerhed.

Fuldt funktionsdygtig med kun LAN-tilstand

X1E kan fungere uafhængigt uden en forbindelse til Bambu Cloud Service, fuldt funktionel inden for dit lokale netværk. Kunder kan fjernstyre X1E via LAN-kommunikation uden at have brug for en internetforbindelse. Kontakt din regionale forhandler for yderligere detaljer om tilpasning.

Kraftig luftfiltrering

Bambu Lab har kombineret et G3-forfilter, et H12 HEPA-filter og et aktivt kulfilter af høj kvalitet med kokosnøddeskal for at give optimal luftfiltrering. Forbedret filtrering kan effektivt reducere overdreven lugt og partikler, når der printes i mindre ventilerede miljøer.

Aktiv opvarmning og kontrolleret kammertemperatur - reducerer vridning, forbedrer lagbinding

X1E kan aktivt opvarme og regulere kammerets temperatur. Nøjagtigt kontrolleret kammertemperatur (op til 60 °C eller 140 °F) forbedrer printkvaliteten, især for filamenter, der er tilbøjelige til at vride sig, såsom ABS og PC.

Mere varme til materialer med højere temperatur

Højere dysetemperatur gør det muligt at printe materialer med højere ydeevne som PPA-CF/GF PPS og PPS-CF. Disse nye materialer har bedre dimensionsstabilitet, varmebestandighed og mekanisk ydeevne.

Robust High Speed CoreXY - superhurtig og stiv struktur til kontinuerlig højhastighedstryk

De overlegne kulfiberstænger i CoreXY-bevægelsesstrukturen gør det muligt for X1E at opnå en værktøjshovedacceleration på 20.000 mm/s² ved at reducere vægten af bevægelige dele. Denne hurtigere acceleration gør det muligt for X1E at opretholde sin maksimale kørehastighed på 500 mm/s i længere perioder, hvilket reducerer den samlede printtid betydeligt.

Kompensation for vibrationer og ekstrudering - stabile kvalitetsprints selv ved højere hastigheder

X1E kan aktivt kompensere for XY-aksens vibrationer og ekstruderingsproblemer for at sikre en usædvanlig jævn printkvalitet. Alle målinger er fuldautomatiske, hvilket eliminerer behovet for manuelle justeringer.

AI-fejldetektering - reducerer filamentspild og maskinnedetid

X1E's AI-algoritme kan opdage ufuldkommenheder i det første lag og spaghettifejl ved hjælp af Lidar og computersyn. Derefter sætter den automatisk printet på pause for at forhindre katastrofale fejl.

Understøtter automatisk filamentgenopladning og muliggør multi-materialeprint med støttemateriale for forbedret overfladekvalitet

X1E kan parallelforbinde 4 Bambu AMS-systemer for at printe med op til 16 spoler filamenter, hvilket er godt til print af dedikerede støttematerialer til sømløs overflade og print i flere farver. AMS-systemet understøtter også automatisk genindlæsning af filamenter, så alle filamenter på en spole bruges op, før der skiftes til den næste.

Bambu Lab 3D printer

Bambu Lab er kendte for deres innovative og brugervenlige 3D printere. Brandet har fokus på både kvalitet og ydeevne, og har formået at skabe produkter, som passer til både hobbyister og professionelle. Se hele udvalget af 3D printere fra Bambu Lab og invester i din nye kreative frihed. 

 

Skriv bedømmelse

Skriv bedømmelse

Konstruktion og tekniske detaljer  
Anvendelig filamentdiameter 1,75 mm
Dyse Temperatur Max 320 ºC
Åbent filamentsystem Ja
Extruder Typ direkte drev
Doporučená rychlost tisku Max 500 mm/s (
Byggeområde 256 mm x 256 mm x 256 mm
Byggepladens temperatur maks. 110 ºC
Byggepladeoverflade PEI sheet
Materiale til byggeplade Fleksibel stålplade
Byggekammer under processen Åben eller lukket
Opvarmet byggekammer Yes, max 60°C
Filamentkammer lukket Ja
Extruder Antal af 1
Installationsplads/krav  
Samlet masse 389 mm x 389 mm x 457 mm
Samlet vægt 16 kg
Maksimalt strømforbrug 1400 W
Spannung AC: 110 V240 V (50-60 Hz)
Udstyr  
Nødlukning Nej
Hepa-filter Ja
Dørføler Ja
Sensor for udløb af filament Ja
Strømsvigt Fail Safe Ja
Berøringsskærm Ja
Kamera Ja
Forbindelse  
SD-kort Ja
Ethernet-port Ja
WLAN Ja
Cloud-kontrol Nej
Nøjagtighed  
Forsendelse  
Forsendelseskasse 470 mm x 470 mm x 590 mm
Versandgewicht 18,612 kg