LayWOOD

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 vare

Laywood

Træt af 3D-udskrivning med plast, der lugter som ... plast? Introduktion af det første 3D-trykning Træbaseret materiale! Denne trætråd kan bruges som enhver anden 3D Printing-filament; bare ilæg den i din 3D-printer og udskriv de ønskede objekter!

Kontroller udseendet og finishen af ​​'kornet' ved at ændre ekstruder temepratur på det sidste lag af 3D Print. Dette giver mulighed for et smukt korn.

3D-printbokse, pinde, dybler, jigs til butikken, "papir" flyrammer, arkitekturmodeller og mere! Hvis du kan fremstille det af træ, kan du 3D-udskrive det med Laywoo-3D-udskrivningsfilament.

LAYWOO-D3 er en tysk konstrueret træ-desktop 3D-printertråd. For at være præcis LAYWOO-D3 filament er en blanding af 40% genanvendt træ med en bindende polymer. Denne træ / polymerkomposit gør det muligt at udskrive filamentet ligesom termoplastiske filamenter som ABS og PLA, men giver din skabelse et trælignende udseende.

LAYWOO-D3 filament er designet til 3D-printere baseret på RepRap-teknologi. Den termiske styrke for LAYWOO-D3 filament ligner PLA og kan udskrives mellem 175 ° C og 250 ° C. Efter udskrivning vil dit objekt se ud og lugte som træ, og det kan også håndteres som træ. Efter udskrivning kan du klippe, slibe og male dine kreationer, som du kan gøre med træ genstande.

Afhængig af temperaturen, hvorpå LAYWOO-D3 filament udskrives, får den en anden brun farve. Det betyder, at du ved at bevidst ændre udskrivningstemperaturen kan simulere en træets vækstringvirkning. Ved 180 ° C får dine LAYWOO-D3-udskrifter en lys farve, og ved 245 ° C bliver dit tryk mørkere.

Advarsel!!!! Denne filament er ekstremt følsom over for lavere temperaturer (15 grader celsius og derunder) og bør opbevares i et varmt indkapsling. Produktet bliver ekstremt sprødt hvis ikke, og der kan opstå brud!

Vi sælger i øjeblikket dette revolutionerende LAYWOO-D3 filament i spoler på 250 gram.

Funktioner ved LAYWOO-D3 glødetråd:

  • 40% genanvendt træ;
  • Ingen fordrejning;
  • Lugter som træ;
  • Fleksibel;
Ingen opvarmet seng er nødvendig, klæber godt fast til tryksengen;
Varierende lysstyrke på trykt materiale ved varierende ekstrudertermperatur (anbefales mellem 185 ° C og 230 ° C).