Filtrer efter:

PrimaSelect™ PP

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
Prima SELECT Polypropylene (PP) er et semi-stift og let materiale, der ofte bruges til opbevaring og emballering.
Prima SELECT PP fra Prima Filaments er udviklet til høj optisk klarhed uden at ofre dets mekaniske egenskaber. Prima SELECT PP har meget god lag vedhæftning og producerer en meget glat overflade, når den udskrives. Prima SELECT PP er perfekt til applikationer med lav styrke som hængsler eller stropper.
Prima SELECT PP er et af ”gå til” -materialerne, når det kommer til prototyper og slutbrugerprodukter. Det er et af de mest almindelige materialer, der bruges på planeten på grund af dets høje sejhed og træthedsbestandighed. Prima SELECT PP har en god varmemodstand på op til over 100 ˚C. Materialet er også modstandsdygtigt over for de fleste kemikalier og syrer inklusive stærke industrielle rengøringsmidler. Prima SELECT PP har høj elektrisk modstand og er ikke følsom over for fugt. På grund af materialets lave tæthed er de færdige udskrifter meget lette.
Et stort argument for Prima SELECT PP er, at materialet er opvaskemaskine og mikrobølge sikkert, hvilket naturligvis åbner en ny række muligheder for dette spændende materiale. Prima SELECT PP er også fuldt FDA-godkendt og i overensstemmelse med EU-regulativ nr. 1935/2004 om materialer, der er beregnet til at komme i kontakt med fødevarer.
Prima SELECT PP har dårlig vedhæftning til normale bygningsoverflader som BuildTak, glas eller PEI plader. Den bedste måde at få Prima SELECT PP til at klæbe godt sammen er at bruge almindelig pakningstape eller et polypropylenark. En varmepladeplade er også påkrævet. Kapsling anbefales, men hvis du udskriver mindre modeller, kan du gøre det uden kabinet.
Du kan udskrive Prima SELECT PP med din lager-hot-end. Der kræves ingen speciel dyse.

Hvorfor skal jeg bruge PP?

  • Opvaskemaskine og mikrobølgeovn
  • Meget god vedhæftning af lag
  • FDA godkendt til fødevarekontakt
  • Høj modstand mod kemikalier
  • God træthedsmodstand