Filtrer efter:

Tilgængelighed
Producenter
Vægt
Materiale
Diameter
Farve

PrimaSELECT

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 vare
PrimaSELECT PVA
PrimaSELECTPVA + (polyvinylalkohol) er et vandopløseligt materiale, der oftest bruges som bæremateriale.

PVA udskriver gennemskinnelig med en let gul farvetone. Det bruges oftest på 3D-printere med dobbeltekstrudere, med en ekstruder, der udskriver et primært materiale (såsom ABS eller PLA), og den anden udskrivning af dette letopløste materiale for at give understøttelse af overhængende funktioner.

Vores nye formel til PrimaSELECTPVA + er mere stabil at udskrive med end almindelig PVA. Dette betyder også, at det binder meget bedre end almindelig PVA til PLA, ABS og PETG.

PrimaSELECTPVA + er det perfekte understøttelsesmateriale til PLA, ABS og PETG, fordi det er opløseligt i vand. Med dette materiale kan du lave meget komplekse udskrifter, for eksempel hvis du har brug for en udskrift, der skal være hul. Udskriv med dobbelte ekstrudere, og læg derefter det færdige tryk i vand og se, at støttematerialet opløses.

Når du udskriver med PrimaSELECTPVA +, anbefaler vi, at du bruger en opvarmet seng. Indstil dit varmeseng til ± 80-90˚C for at få det bedste resultat.

PrimaSELECTPVA + stikker på BuildTak eller en glasplade belagt med klæbespray eller limpind

PrimaSELECTPVA + rulles på en gennemsigtig spole med 500 g filament af høj kvalitet. Den er pakket i en robust kasse og pakket med silicagel for at undgå fugt.

PrimaSELECTPVA + fås i diameterstørrelser på 1,75 mm og 2,85 mm.

Vores moderne fabrik er udstyret med det nyeste inden for lasermålingsteknologi for at sikre, at du får en glødetråd med en meget stram diameter og rundhedstolerance. Dette giver igen et filament, der er kompatibelt med de mest almindelige printere på markedet i dag.