Tilbud! Fillamentum PLA Extrafill "Concrete Grey" 1.75mm - SoluNOiD.dk

Fillamentum PLA Extrafill "Concrete Grey" 1.75mm

Fillamentum | addi(c)tive polymers Fillamentum | addi(c)tive polymers

929512859

  • Produceret i Europa
  • Strenge kvalitetskrav
  • Produktionsdata på hver enkelt rulle


Flere detaljer

På lager online & butik

149,00 DKK

inkl. moms

159,00 DKK inkl. moms

-10,00 DKK

Køb for 750,00 DKK mere for at få fri fragt

Fillamentum PLA Extrafill er et materiale til FFF (også kendt som FDM) 3D-udskrivningsteknologi.

Fordelen ved dette materiale er, at det let kan bruges i 3D-printere, at det tillader en høj kvalitet af udskrivning, selv til vanskelige detaljer og en fremragende laminering af det printede objekt.

PLA-filament er lavet af naturlige ingredienser og kan bionedbrydes ved kompostering. Det overholder kravene til fødevarekontakt.

Fillamentum garanterer høj præcision af filamentdimensioner inden for tolerancen på +/- 0,05 mm, som er strengt kontrolleret gennem hele produktionen.

Filamenter nævnt på markedet under varemærket Fillamentum produceres i en lang række farver i overensstemmelse med farvekortene RAL og Pantone og også i egne unikke farver.

Selvom PLA er bionedbrydeligt, og materialet er "mad sikkert", foreslår vi at du ikke drikker eller spiser fra dine 3D modeller gentagne gange.

På grund af de små brud på printoverfladen kan bakterier opbygges over tid. Du kan forhindre dette ved at anvende en fødevare-sikker belægning. Ved efterbehandling af PLA er det bedre at bruge våd slibning. Uden vand begynder du hurtigt at opvarme plasten ved friktion, det smelter lokalt og gør det svært at bevare integriteten.

Mærke Fillamentum
Materiale PLA
Diameter 1.75mm
Diameter tolerance +/- 0,05 mm
Farve Grå
Vægt 750g
Print temperatur 190°C - 210°C
Opvarmet seng krævet Nej
Anbefalet temperatur på seng 50°C - 60°C
RAL 7023
Pantone P424
Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / 

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse