Nyhed Afgrater sæt - SoluNOiD.dk

Afgrater sæt

52001

Afgrater sæt inkl. 10 stk. ekstra knive

Kan bruges til bl.a. post processing af 3D Print. Afrunding af hjørner eller fjernelse af grater efter raft/brim eller support

Flere detaljer

På lager

75,00 DKK

inkl. moms

Køb for 750,00 DKK mere for at få fri fragt
 1. I processen med 3D-printer DIY, er det uundgåeligt, at der vil være ujævnheder i metaldele eller plastdele. Disse ujævnheder kan let håndteres med en beskæringskniv som er sikker og pålidelig, så man ikke kommer til skade ved skarpe kanter.
 2. Høj overfladekvalitet: Sammenlignet med brugen af slibehjul eller andet afgrænsningsværktøj har bearbejdningsoverfladen høj glatthed, fordi værktøjet bruger skarpe skærekanter til skæring.
 3. Let at bruge og omkostningsbesparende: værktøjet er lille i størrelse, kan bæres rundt, kan udskifte klingen med en simpel knap og bruger ikke elektricitet og trykluft, hvilket sparer energi og derved sparer omkostninger.
 4. Bredt forarbejdningsområde og anvendelighed: i henhold til forskellige forarbejdningsmaterialer, anvendelse af forskellige materialer i bladet, kan behandle rustfrit stål, aluminiumslegering til gummi og plastmateriale (PLA / PETG / ABS / carbon fiber / PEI / PEEK)
 • Bredde 9.37 cm
  Designet for Raspberry Pi 4 Model B, 4 Model B Starter Kit, 4 Starter Kit
  Dybde 6.26 cm
  Farve Sort
  Højde 3.15 cm
  Kategori Indelukker
  Pakketype En gros
  Parametre Interne monteringspunkter til Pi-kamera
  Produktmateriale ABS plastic
  Produkttype Etui

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Afgrater sæt

Afgrater sæt

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE