XYZPrinting

XYZPrinting

Der er 14 varer.
Viser 1 - 14 af 14 varer
XYZPrinting 3D Printere og Filament hos SoluNOiD.dk

3D-printere til alle

Med fokus på at udvikle 3D-printere og perifere enheder i høj kvalitet til overkommelige priser, tilgængelige og brugervenlige har XYZprinting oplevet hurtig vækst til at blive verdens største 3D-printerproducent, der dækker mere end en femtedel af det globale marked. Vi har kontorer overalt i Europa, USA, Japan, Thailand, Kina, Sydkorea og Taiwan, med mere på vej.

Ny Kinpo-gruppe
New Kinpo er en af ​​de tre store undergrupper under Kinpo Group. Kinpo-gruppen blev grundlagt i 1973 og er en frontløber for Taiwans elektronikindustri. Det har 23 datterselskaber, hvoraf 7 er børsnoterede selskaber, og i alt hundrede og tyve tusinde ansatte. Kinpo-koncernens samlede salgsindtægter nåede USD 30 milliarder.

I august 2008 blev General Manager Simon Shen udnævnt til administrerende direktør for New Kinpo Group. Under hans ledelse vil der blive lagt vægt på at forbedre nye produktudvikling, omkostningskontrol, produktivitet, kvalitetsydelse og supply chain-operationer inden for forbrugerelektronik, perifere enheder til computere, kommunikation, optoelektronik, strømstyring og bilelektronik. Med et betydeligt årligt F & U-budget beskæftiger Kinpo over 8.500 top F & U-ingeniører, der stræber efter at designe nye produkter, der imødekommer den nuværende markedets efterspørgsel. Dette team af innovative F & U-talenter kombineret med vores avancerede tekniske udstyr har gjort det muligt for New Kinpo at være branchen inden for udvikling af nyt produkt.

8.500 ingeniører, en vision
Vores verdensomspændende F & U-team består af en utrolig styrke på mere end 8.500 ingeniører, der arbejder utrætteligt for at nedbryde hindringerne for 3D-printerejerskab. Sammen med XYZprinting-ejede fabrikker giver deres uovertrufne ekspertise os mulighed for hurtigt at implementere de nyeste trends og teknologier og udvikle de mest avancerede forbrugerkvalitet, professionelle og industrielle 3D printerprodukter på markedet, alt sammen med at vi opretholder vores uovervindelige priser.
Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE