Wanhao

Filtrér baseret på:

Producent

Wanhao

Der er 8 varer.
Viser 1 - 8 af 8 varer

En kort historie om WanHao 3D-printer

Med stor indsats fra alle WANHAO 3D-printerteam starter WANHAO oversea 3D-printer, der har leveret siden 8. august 2012. Efter at have opsamlet 6 måneders erfaring i det lokale detailmarked i Kina, har WANHAO samlet en god erfaring med fremstilling af 3D-udskrivning Robot og eftersalgsservice. Baseret på vores dyrebare oplevelse og hårde arbejde i vores team, tror vi WANHAO kan yde mere professionel service og bedre opdateret 3D-printer til det gennemsnitlige menneske over hele verden.

WANHAO har involveret i 3D-printer feltet siden begyndelsen af ​​2011. Flere værelseskammerater brugte alle deres lommepenge og købte en Thing-O-Matic fra Makerbot. Denne dyrebare awesome maskine bragte disse universitetsstuderende stor entusiasme i 3D-projektfremstilling og hjælpe disse kammerater med at opbygge deres drøm. Den 1. oktober replikerer WANHAO Thing-O-Matic og kaldte det DUPLICATOR ONE. Denne 1. generation fremstillet i Kina 3D-printer har kombineret det meste af fordelen ved RepRap og Makerbot og opgraderer ekstruderen til Non Block en.

I juni 2012 har WANHAO opfundet sin 3D-printer med LCD-display, der nu kaldes REPLIATOR TWO. Dette er et stort skridt, der frigører din computer, som du ikke behøver at udskrive, mens du holder din computer kørende. Bare et simpelt SD-kort gør alt det resterende job.

I august 2012 besluttede WANHAO at slutte sig til verdensmarkedet for at hjælpe flere mennesker med at få adgang til den mest fantastiske udskrivningsrobot. WANHAO er fantastisk til at levere mest overkommelige og stabile 3d-udskrivningsmaskine til folk der kan lide MADE IN CHINA.