Liste over varer fra producent Simplify3D

Bygget til høj ydeevne

Simplify3D er kendt for sin lynhurtige skive, der giver dig mulighed for let at behandle utroligt komplekse modeller. Dette giver dig mulighed for at bruge mere tid på at perfektionere dine udskrifter og mindre tid på at vente på softwaren!

Indstillinger for variabel udskrivning
Simplify3D har en unik evne, der giver dig mulighed for at variere skiveindstillingerne for forskellige områder på dit udskrivning. Optimer indstillingerne for forskellige funktioner i din model, eller varier de mekaniske egenskaber for din del med kun et par klik!

Optimeret til flere ekstrudere
Softwaren indeholder mange funktioner, der specifikt blev oprettet for at forbedre udskriftskvaliteten fra multi-ekstruderprintere. Få hurtig adgang til disse funktioner ved hjælp af den indbyggede guide til dobbelt ekstrudering til enkel installation.

Præcision til små funktioner
Innovative funktioner giver dig mulighed for at udskrive mindre figurer end tidligere muligt på FFF / FDM-printere. Softwaren justerer dynamisk flowmængden til at udskrive små, afsmalnende eller skarpe kanter med bedre definition.

Mere

Det oversætter 3D-modeller til instruktioner, som din printer forstår. Bedre instruktioner betyder bedre udskrifter, så en simpel softwareopgradering gør hele forskellen i verden.
Faktisk er over 90% af eksperterne enige om, at 3D-udskrivningssoftware har den største indflydelse på udskriftskvaliteten, endnu mere end selve 3D-printeren!


Ingeniører, arkitekter, designere og forskere er afhængige af Simplify3D for at levere enestående resultater med fuld kontrol over udskrivningsprocessen.


Lidenskabelige iværksættere, producenter og designere drager fordel af kraftfulde softwarekontroller, der låser op for nye muligheder og bringer deres design til næste niveau.


Professorer, lærere og studerende lærer en software-grænseflade til at kontrollere alle deres 3D-printere. Omfattende online ressourcer holder studerende udfordret gennem hele læringsprocessen.


Kalibreret til din 3D-printer

Support til hundreder af forskellige 3D-printere

Simplify3D har samarbejdet med 3D-trykfirmaer i over 30 lande for at sikre, at softwaren er kompatibel med den nyeste 3D-printhardware. Vi har testet og optimeret hundreder af forskellige 3D-printere, så du kan opnå enestående resultater lige uden for boksen!


Skift let mellem flere maskiner

I stedet for at lære et andet softwareprogram til hver 3D-printer, du køber, kan du nu bruge det samme program til al din 3D-printerhardware. Softwaren kan hurtigt skiftes mellem forskellige maskinkonfigurationer, så du kan styre alt fra en central applikation.


Simulere dine udskrifter på forhånd

Utroligt realistiske simuleringer

Simplify3D inkluderer en utrolig realistisk simulering af forudskrivning, der giver dig mulighed for at se de nøjagtige handlinger, som din 3D-printer vil udføre, før du starter udskrivningen. Du kan bogstaveligt talt se en animation af ekstruderen, da den lægger ned hver enkelt plastlinie, hvilket giver dig mere indsigt end nogensinde før!


Identificer problemer på forhånd


Simuleringen indeholder oplysninger om de nøjagtige hastigheder, sekvenser og indstillinger, der bruges til din udskrivning, så du hurtigt kan verificere disse indstillinger med et øjeblik. Stop med at spilde tid på mislykkede udskrifter, og brug den realistiske simulering til at få øje på potentielle problemer, før du til og med tænder for din 3D-printer!


Mindre
Viser 1 - 1 af 1 vare
  • 20450

    3D print slicer software styrer ethvert aspekt i dit 3D print Det oversætter dine 3D modeller til instruktioner som din printer kan forstå. Jo bedre instruktioner desto bedre print. En software opgradering som gør en kæmpe forskel. Faktisk så er 90% af alle eksperter enige om, at 3D print software har den største indflydelse på print kvaliteten, sågar...

    1 295,00 DKK 1 405,00 DKK
    0 Bedømmelser