Mosaic

Filtrér baseret på:

Producent

Mosaic

Der er 6 varer.
Viser 1 - 6 af 6 varer
Mosaic Palette 2 & 2 Pro / Canvas Hub

Da vi grundlagde Mosaic i 2014, var vores mål at etablere multimaterielt 3D-udskrivning som den nye industristandard. Vi er nået langt siden de tidlige dage af vores Kickstarter-kampagne; forsendelse af de første paletter i 2016; Palette + i 2017; og Palette 2 / 2Pro, CANVAS og CANVAS Hub i 2018.


Hvis du er bekendt med udviklingen af ​​vores produktlinje, vil du bemærke et par trends. Med hver nye produktudgivelse har vi fokuseret på at forbedre pålideligheden, en bedre brugeroplevelse og et mere tilgængeligt prispoint. Vi mener, at disse aspekter er vigtige for at etablere multimateriale som standarden i FFF 3D-udskrivning i hele branchen. Disse områder har været hovedfokus for vores udvikling, fremstilling og salg, siden vi startede på denne vej.

FEA Model fra Mosaic Palette 2 Pro. 3D PrinterVi er utroligt heldige at have vokset så meget i løbet af de sidste 12 måneder. Siden november 2018 har vi sendt tusinder af Palette 2 & Palette 2 Pro-enheder, og vores community af brugere er vokset med mere end 5x i løbet af denne periode.

Med denne vækst er vi nu i en position, hvor vi kan foretage et par ændringer for bedre at tilpasse vores tilbud til vores langsigtede mål.

Derudover ønsker vi, at du skal vide, at alle købte Palette 2 eller Palette 2 Pro-enheder kan opgraderes til næste iteration af Palette, som frigives i slutningen af ​​2019.

Med denne ændring har vi som mål at gøre vores teknologi mere tilgængelig for flere mennesker over hele kloden og tage et skridt nærmere vores mission om at etablere multimaterielt 3D-udskrivning som den nye standard for FFF.