Liste over varer fra producent Copper3D

Fører den nye revolution inden for 3D-printerindustrien

ANTIMIKROBIAL 3D-UDSKRIVNING OG AKTIVE MATERIALER!

Otoskopet er en af ​​de mest anvendte medicinske enheder til sin enkelthed og alsidighed, når det kommer til at undersøge ører, næse og hals.
Men det har et svagt punkt. Keglen til otoskopet er det stykke, der kommer i direkte kontakt med øret. Det er et plaststykke (dermed porøst), der akkumulerer en høj bakterielastning, hvis det ikke rengøres eller bortskaffes korrekt. Dette får ofte patienter (normalt børn), der er undersøgt med forurenede otoskoper, til at forlade klinikken / hospitalet med en otitis, der falder inden for gruppen af ​​infektioner, der er forbundet med sundhedsvæsenet (IAAS).
Dens fremstilling med et antibakterielt materiale såsom PLACTIVE AN3 fra Copper3D ville være en radikal løsning på dette problem, da det videnskabeligt valideres som et fuldstændigt antibakterielt materiale.
Følgende projekt blev udviklet til stillingerne i Nepal efter jordskælvet i 2015.

Det havde en fremragende modtagelse, da dens konstruktion er meget lave omkostninger.

Mere
KLINISK BRUG Nº 12

ANTIBACTERIAL 3D-PRINTED SURGICAL SEPARATOR Kirurgiske separatorer er nøgleelementer i ethvert operationsstue i verden. Historisk set er de fremstillet i rustfrit stål, men da det er et "passivt" materiale, tillader det hurtigt at kolonisere i nærværelse af endda en minimal mængde mikroorganismer. En undersøgelse offentliggjort i Journal of Surgical Research af kirurgisk afdeling i U. i Arizona: (https://lnkd.in/dd_VNwA) konkluderede, at disse stykker kan fremstilles perfekt med 3D-udskrivning, det tager ca. 90 minutter at bygget, understøtter det sidste stykke let de kræfter, der er nødvendige for at udføre sin funktion i et operationsstue (+ 13 kg tangentiel kraft) og kun til EN TENT af omkostningerne til det originale stålstykke. Hvis vi ud over alle disse attributter tilføjer vi ANTIBACTERIAL og REUSABLE, hvis de er fremstillet med PLACTIVE ELLER NANOCLEAN (www.copper3d.com), så vi har en ny klasse af kirurgisk, funktionel, omkostningseffektiv, in-situ fremstilling, tilpassbar, genanvendelig separatorer, der ikke har brug for sterilisering og fuldstændig antibakteriel, da de er fremstillet med et ACTIVE materiale. # Antibacterial3DPrinting
Mindre
Viser 1 - 1 af 1 vare