ZYYX dele

Filtrér baseret på:

Tilgængelighed
Producent

ZYYX dele

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer

Prototype sikkert på skrivebordet
Siden vores start i Sverige i 2013 har vi været forpligtet til at udvikle professionel 3D-udskrivningsteknologi, der er sikker, pålidelig og overkommelig nok til at placere på hvert kontor.

I dag produceres konceptmodeller på kontorer og skoler overalt i verden takket være teknologien bag ZYYX +, og vi har nu taget det næste skridt inden for professionel prototype ved at introducere ZYYX pro til tekniske materialer og funktionel prototype.

Og vores forpligtelse forbliver den samme: For at give dig som professionel sikkert mulighed for at fremstille tilpassede prototyper på dit skrivebord.

ZYYX pro
ZYYX pro er en svensk industriel 3D-printer, der specifikt er udviklet til at lade dig som professionel hurtigt fremstille tilpassede dele med høj styrke. Vælg mellem proNylon, proCarbon og proKev til dine funktionelle prototyper og dele til slutbrug såsom værktøj, jigs og inventar.

ZYYX+
The ZYYX+ is a Swedish Desktop 3D printer for the professional user. Its safety, reliability and ease-of-use makes it a perfect choice for schools, product developers and architectures that quickly and easily need prototypes and concept models.