Filtrér baseret på:

Tilgængelighed

  Information

  XYZPrinting

  XYZPrinting

  Der er ingen produkter i denne kategori.
  ABS
  XYZprinting producerer ABS-filamenter af høj kvalitet, som er langvarige, og som giver bedre slagfasthed, hvilket gør det velegnet til eksterne komponenter eller modeldele. Derudover kan du nemt bruge almindelige modelleringsværktøjer til at dekorere, samle eller forbinde forskellige dele for at oprette dit næste store projekt.
  XYZprinting-filament
  XYZprinting Filament Cartridges har alsidige materialer, der giver dig mulighed for at lave hurtige modeller eller detaljerede produkter med din da Vinci 3D-printer.
  XYZprinting Refill
  Filamentpåfyldninger findes i små størrelser til rumøkonomi, så 3D-printeroperatører og hobbyister kan gøre deres del for at beskytte miljøet uden omkostninger for deres kreativitet!
  Afprøvning
  XYZprintings filamenter er blevet omfattende testet på vores da Vinci 3D-printere og XYZware til højtydende 3D-udskrivning.

  Let at udskifte filament

  XYZprinting glødetråden er designet til at være let at installere og udskifte. Da Vinci giver dig også besked, når glødetråden løber tør, så du ikke løber tør.

  AcceptérCookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE