Kun online Thor Vigilance Home - SoluNOiD.dk

Thor Vigilance Home

Heimdal Security Heimdal Security

NÆSTE GENERATIONS ANTIVIRUSPROGRAM MED 100 % REGISTRERING

Uforlignelig beskyttelse imod alle former for online trusler

  • Upåklagelige malwareregistreringsrater
  • Cloud- og lokal scanning med adfærdsregistrering
  • Let installation og bruger kun få af computerens ressourcer

Flere detaljer

På lager

  • 1 år
  • 2 år
  • 3 år
  • 3 PC'er
  • 5 PC'er
  • 10 PC'er

359,95 DKK

inkl. moms

Køb for 750,00 DKK mere for at få fri fragt

Lokal signaturbaseret scanning

Thor Vigilance Home bruger signaturkodescanning til alle dine lokale filer for at registrere og standse potentielle virusser, APT'er, udnyttelse, datalækage, ransomware og andre avancerede online trusler. Dette første lags beskyttelse er essentielt for, at du kan nyde online sikkerhed.

Cloud-scanning i realtid

Alle filer, der ikke er kendt af den lokale database, sendes til vores sikre cloud-system for at blive scannet i realtid. Ved brug af maskinlæring registreres og stoppes potentielle trusler fra at inficere din computer.

Sandkasse og bagdørsinspektion

Mistænkelige filer og andre potentielle trusler isoleres i vores sandkassesystem, hvor vi kontrollere for at se, om de opfører sig som malware. Vi kontrollerer også for at se, om de mistænkelige filer forsøger at få adgang til servere ved brug af bagdørsmetoden, for at stoppe enhver ondsindet kommunikation.

Heuristisk og adfærdsbaseret scanning

Når filer kører, fortætter Thor Vigilance Home med at overvåge alle processer på din computer ved brug af heuristisk, adfærdsbaseret analyse. På denne måde søger det efter mistænkelig adfærd for at registrere kodeændringer på alle niveauer og standse angreb i at ændre dine data.

Firewall

Firewall-modulet vil på bekvem vis informerer dig om den fortsatte beskyttelsesstatus, så dit netværk vedbliver at være sikret imod de mest udholdende og avancerede cyberangreb.

Mærke Heimdal Security
Heimdal Security / Heimdal Security / Heimdal Security / Heimdal Security / Heimdal Security / Heimdal Security / Heimdal Security / Heimdal Security / Heimdal Security / Heimdal Security / 

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE