Reservedele

Filtrér baseret på:

Tilgængelighed

Reservedele

Der er ingen produkter i denne kategori.
Drone Reservedele

Her finder du et stadig større udvalg og udbud af reservedele til droner fra hovedsageligt DJI og Parrot. Andre reservedele vil også dukke op med tiden.

Finder du ikke lige det du søger, så giv os et kald eller skriv til os, så finder vi ud af om vores store netværk af leverandører har noget liggende som vi endnu ikke har fået oprettet et varenummer på.

SoluNOiD.dk har adgang til et stort sortiment af DJI-tilbehør og reservedele til din multirotor med alt fra en pakke skruer til et udskiftningskamera og endda kamerafiltre etc. Det er vigtigt, at uanset om du ejer et Phantom eller en S1000 octocopter, bliver dit DJI-produkt vedligeholdt, repareret og opgraderet ved hjælp af de ægte DJI-dele, der passer til jobbet.

Hent det nyeste Phantom 3-tilbehør lige her i Danmark, køb det Ronin-tilbehør, som du har ønsket at hjælpe med at få endnu bedre videooptagelser, bestil de udskiftningsdele, du har brug for for at vedligeholde din Inspire 1.

Vi har et stort udvalg af nyttigt tilbehør, der hjælper dig med at få det bedste ud af dit fly, herunder: kamerafiltre, ekstra batterier eller batterier med højere kapacitet og også beskyttelsesforanstaltninger, f.eks.

Det er her du finder væsentlige ting som et ekstra sæt rekvisitter eller en valgfri ekstra lignende propskærm. Hvis du har lyst til at opgradere din quad, hexa eller octocopter er der masser af avanceret tilbehør at vælge imellem, såsom en nyere, moderne teknikflyvningskontroller som A3 eller et udvalg af magtfulde motorer for at øge din drones respons.

Du kan købe en af ​​disse DJI-reservedele i Danmark hos SoluNOiD.dk.
Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE