Raise3D

Filtrér baseret på:

Producent

Raise3D

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer
Raise3D

3D-udskrivningsprogrammer
Forøg produktionsfleksibiliteten og drage fordel af tilpasset fremstilling med Raise3D.

Raise3D leverer løsninger til næsten enhver applikation fra koncept til prototype og slutproduktion. Oplev materialer, teknologier og 3D-printere i professionel kvalitet, der gør det nemt at tage det rigtige valg for din organisation.

Hvad gør en Raise3D-printer fantastisk?
Hos Raise3D satsede vi på at bygge en 3D-printer, der er holdbar nok til at modstå hårdheden i industrielle miljøer, pålidelige nok til at køre 24/7 og være i stand til at gentage processen med fremstilling af færdige dele med præcis replikation. Som et kundedrevet firma oprettes vores produkter med input fra et bredt fagområde inden for design, teknik og fremstilling. Resultatet er en 3D-printer klar til at integrere printfabrikker og bygge tilpassede dele efter behov.

Oplev Pro2-serien fra Raise3D!
Vi inviterer dig til at bruge tid på vores hjemmeside for at udforske alle de muligheder, som en Raise3D-printer kan levere. Du finder muligvis casestudiesektionen af ​​særlig interesse; fra uddannelse og kunst til tekniske feats og gennembrud i medicinsk udstyr, der var næsten umulige at omkostningseffektiv fremstille for kun få år siden.

Kontakt os med tillid; vores venlige personale er her for at besvare dine spørgsmål om at eje en 3D-printer, forstå dine behov for 3D-udskrivning og tilbyde den rigtige løsning. Så kom - det er din tur til at bygge noget ekstraordinært!