Filtrer efter:

Tilgængelighed

NEXEO3D

Der er ingen produkter i denne kategori.
NEXEO3D Flex Filament
Arnitel® ID 2045 er en meget fleksibel TPC (termoplastisk copolyester, TPEE eller TPE-E), der bruges i elektronik, sport og en lang række andre anvendelser. Det er en fleksibel polymer med meget god UV- og kemisk resistens sammenlignet med andre fleksible polymerer, såsom TPU (termoplastisk urethan), og når en forlængelse ved en brud på op til 400%. Arnitel® ID 2045 er udviklet baseret på viden om ledninger og kabler og udviser ingen spænding og en højere udskrivningshastighed end eksisterende termoplastiske elastomerer på markedet. Vores produkt viser ubesejret lag-til-lag vedhæftning sammenlignet med ABS, PLA, TPU, der bruges på 3D-printmarkedet.

GENERISKE MASKININSTILLINGER
De følgende indstillinger er en generisk vejledning, geometriske krav til applikationen eller den brugte printer kan gøre det nødvendigt for at justere disse værdier for at opnå det bedste resultat. Disse generiske indstillinger er etableret med en 0,4 mm dysediameter og en glasbygningspladeoverflade. Bemærk, at for forskellige dysediametre og / eller et andet byggepladeflademateriale, skal indstillingerne ændres i overensstemmelse hermed.

  • Udskrivningshastighed: 25 mm / s
  • Lagshøjde: 0,2 mm
  • Rand / nederdel: 15 konturer med 1 lag
Ekstruderingstemperaturer: Område af dysetemperaturer (220-240ºC / 428-464ºF). Foretrukket temperatur for at opnå optimale mekaniske egenskaber opnås ved 235ºC / 455ºF.

Byggepladetemperatur: 85 ºC

Byg pladeadhæsion: Vi anbefaler at bruge PrintaFix som klæbepromotor. Tilføjelse af et (stort) nederdel / rand til udskriften vil også hjælpe med at skabe vedhæftning af byggeplader under udskrivningen.

Køleventilator: Fra

Bruger tilføjet billede Udskrivningsretningslinjer

Materiale skæreprofil til CURA - Download Arnitel_ID2045_175.xml.fdm_material

MATERIALHÅNDTERING

Opbevares: For at forhindre opsamling og forurening af fugt skal leveret emballage holdes lukket og uskadet. Af samme grund skal delvis brugte poser forsegles inden genopbevaring.

Lad det materiale, der er opbevaret andetsteds, tilpasse sig temperaturen i forarbejdningsrummet, mens posen holdes lukket.

Emballage: Arnitel® ID 2045 leveres i plastikpose, fugtbestandig emballage

Fugtighedsindhold leveret: Arnitel® ID 2045 pakkes med et fugtighedsniveau <0,05 vægt%.