Mac

Filtrér baseret på:

Tilgængelighed

Mac

Der er ingen produkter i denne kategori.
Visionen bag iMac har aldrig skiftet: Transform skrivebordsoplevelsen ved at tilpasse kraftig, brugervenlig teknologi til et elegant alt-i-en-design. Den nye iMac bringer denne idé til det næste niveau - og giver dig endnu mere fantastiske værktøjer til stort set alt. iMac er fyldt med de nyeste processorer, hurtigere hukommelse og fænomenal grafik. Alt kommer til live på den lyseste, mest levende nethindeskærm nogensinde på en Mac. Det er den samlede pakke - tændt.
Så lyse og farverige, kan du ikke se væk.
Retina-skærmen fås i fantastiske 4K eller 5K, og retina-skærmen skinner smukt på iMac. Med en milliard farver og 500 nits lysstyrke springer grafik ud af skærmen. Teksten er knivskarp. Binge-værdige shows og blockbuster-film har aldrig set mere fantastiske ud. Grafik og spil blænder i udsøgt detalje. Det er simpelthen den bedste Mac Retina-skærm endnu.
Utrolig livsfarlig farve.
Verden er fuld af spektakulære farver, og iMac bringer flere af dem til din skærm. Retina-displayet bruger P3-farve, der skifter væk fra hvide standard-LED'er til avancerede rødgrønne fosfor-LED'er. Det betyder, at alle tre farver - rød, grøn og blå - er mere ens repræsenterede og viser den virkelige verden farve med mere balance og præcision, hvilket bringer alle dine fotos og indhold til live mere levende.
Fart. Fra blændende til halsbånd.
Hurtigere end nogensinde er iMac nu udstyret med ottende og niende generation af Intel Core-processorer og den nyeste inden for højtydende grafikindstillinger. Opbevaring lynlåse også med det snappy og rummelige Fusion Drive tilgængelig i begge modeller. Eller du kan konfigurere iMac med op til en 2TB SSD. Så uanset hvad du er i, kan du gøre alt, hvad du elsker på iMac. Alle med maksimal hastighed.
Op til 8 kerner. Behandl det.
Med ultrapowerful quad-core og helt nye 6- og 8-core processorer er iMac en total tour de force. 27-tommer-modellen klokker nu Turbo Boost-hastigheder op til 5,0 GHz, og 21,5-tommer-modellen når 4,6 GHz. Hvilket betyder, at du får mere muskler, når du bruger processorintensive applikationer som Logic Pro X eller Adobe Photoshop. Alt føles hurtigt ud.
Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE