LayFilaments

LayFilaments

Der er ingen produkter i denne kategori.
LayFilaments

Lay-PVA er et opløseligt filament ideelt til brug som vand i bærermateriale. Det er et fremragende understøttelsesmateriale til dele, der har brug for understøttelseskonstruktioner, som man skal have en 3D-printer eller dobbelt ekstruderhoved (det er meget nyttigt i dele, de har brug for cantilevers og broer). Efter at have afsluttet 3D-deltrykket skal du blot skrive dette i en skål med koldt eller varmt vand i cirka to timer for dette understøttelsesmateriale Lay-PVA er helt opløst og intet spor af ham (varmt vand vil fremskynde processen med Lay-PVA-opløsning af, mens koldt vand er helt opløseligt).
Fordi det er et vandopløseligt materiale er det vigtigt at holde dette materiale i et tørt miljø. Til denne 250gr-spiraler kommer Lay-PVA i en selvforseglende taske for at isolere filamentfugtigheden. Med Lay-PVA kan du gøre din 3D FFF / FDM-teknologi ufattelig printerdele, hvis det ikke var til hjælp fra dette revolutionerende glødetråd. Dette revolutionerende materiale er designet til at få fat i materialer som PLA, ABS eller Nylon. PVA er polyvinylacetat eller en polymer opnået ved polymerisation af vinylacetat. Lay-PVA filament er udviklet og produceret af den prestigefyldte producent af 3D-tryk Lay filamenter; er en opfinder af en berømt filamenter i dag udbredt på markedet som Lay-Brick (Keramik) og Lay-Wood. Denne originale PVA-formel er designet til at være mere modstandsdygtig over for varmeforvrængning og have større beskyttelse mod termisk nedbrydning inde i ekstruderen. (Et af de største problemer med andre formler med PVA-filamenter). Derfor kan det bruges sammen med 3D-printere varm seng og have en stor overholdelse af den.

Dette PVA-filament er lidt stift i modsætning til de fleste lav kvalitet PVA-filamenter, der er fleksible, hvilket gør det vanskeligt at udskrive. Denne oprettelse af Lay-filamenter får dig til at udskrive med Lay-PVA, være lige så let at udskrive som ABS eller PLA. Lay-PVA udsender ingen giftige dampe og er farveløs.

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE