LayFilaments

Filtrér baseret på:

Tilgængelighed

LayFilaments

Der er ingen produkter i denne kategori.
LayFilaments

Lay-PVA er et opløseligt filament ideelt til brug som vand i bærermateriale. Det er et fremragende understøttelsesmateriale til dele, der har brug for understøttelseskonstruktioner, som man skal have en 3D-printer eller dobbelt ekstruderhoved (det er meget nyttigt i dele, de har brug for cantilevers og broer). Efter at have afsluttet 3D-deltrykket skal du blot skrive dette i en skål med koldt eller varmt vand i cirka to timer for dette understøttelsesmateriale Lay-PVA er helt opløst og intet spor af ham (varmt vand vil fremskynde processen med Lay-PVA-opløsning af, mens koldt vand er helt opløseligt).
Fordi det er et vandopløseligt materiale er det vigtigt at holde dette materiale i et tørt miljø. Til denne 250gr-spiraler kommer Lay-PVA i en selvforseglende taske for at isolere filamentfugtigheden. Med Lay-PVA kan du gøre din 3D FFF / FDM-teknologi ufattelig printerdele, hvis det ikke var til hjælp fra dette revolutionerende glødetråd. Dette revolutionerende materiale er designet til at få fat i materialer som PLA, ABS eller Nylon. PVA er polyvinylacetat eller en polymer opnået ved polymerisation af vinylacetat. Lay-PVA filament er udviklet og produceret af den prestigefyldte producent af 3D-tryk Lay filamenter; er en opfinder af en berømt filamenter i dag udbredt på markedet som Lay-Brick (Keramik) og Lay-Wood. Denne originale PVA-formel er designet til at være mere modstandsdygtig over for varmeforvrængning og have større beskyttelse mod termisk nedbrydning inde i ekstruderen. (Et af de største problemer med andre formler med PVA-filamenter). Derfor kan det bruges sammen med 3D-printere varm seng og have en stor overholdelse af den.

Dette PVA-filament er lidt stift i modsætning til de fleste lav kvalitet PVA-filamenter, der er fleksible, hvilket gør det vanskeligt at udskrive. Denne oprettelse af Lay-filamenter får dig til at udskrive med Lay-PVA, være lige så let at udskrive som ABS eller PLA. Lay-PVA udsender ingen giftige dampe og er farveløs.