FilRight™

Filtrér baseret på:

Tilgængelighed
Producent
Vægt
Farve
Print temperatur

FilRight™

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer
FilRight Engineering Polycarbonate is a strong and very durable material. It can take a beating and is able to withstand temperatures of up to 110°C.


Polycarbonat (PC) er et højstyrkemateriale beregnet til hårde miljøer og tekniske applikationer. Det har ekstrem høj varmedeflektion og slagfasthed. Polycarbonat har også en høj glasovergangstemperatur på 150 ° Celsius. Dette betyder, at den opretholder sin strukturelle integritet op til den temperatur, hvilket gør den velegnet til anvendelse i højtemperaturanvendelser. Det kan også bøjes uden brud og bruges ofte i applikationer, hvor der kræves en vis mindre fleksibilitet. De fleste tilgængelige polycarbonatfilamenter indeholder additiver, der gør det muligt at udskrive filamentet ved lavere temperaturer, så sørg for at læse retningslinjerne for dit specifikke plastmærke.

Polycarbonat er ekstremt hygroskopisk, hvilket betyder, at det vil absorbere fugtighed fra luften, hvilket vil påvirke dens udskrivningsevne og styrke. Det skal opbevares i lufttætte, fugtfri beholdere efter åbning. Det kræver også meget høje temperaturer for udskrivning og vil have lagseparation, hvis det udskrives ved for lav temperatur eller med overdreven køling aktiveret. Polycarbonat trykkes ofte bedst på en maskine, der har et lukket bygningsvolumen og er i stand til at håndtere høje leje- og ekstrudertemperaturer.

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE