Fillamentum PLA Extrafill "Random Transition" 1.75mm

Fillamentum | addi(c)tive polymers Fillamentum | addi(c)tive polymers

5934875541533_1

Ny spændende PLA rulle med tilfældige farver og overgange til andre farver, for at give dit print en hel særlig og unik effekt. Når du bestiller sådan en rulle, er det helt tilfældigt hvilket farvespil du får.
  • Produceret i Europa
  • Strenge kvalitetskrav
  • Produktionsdata på hver enkelt rulle


Flere detaljer

Denne vare er ikke på lager i øjeblikket

Tilgængelighedsdato: 27-02-2020

145,00 DKK

inkl. moms

Køb for 750,00 DKK mere for at få fri fragt

Høj kvalitet af udskrivning selv i vanskelige detaljer med fremragende laminering er kun de grundlæggende funktioner i vores PLA.

Dette unikke PLA-filament giver dig mulighed for at oprette farverige objekter ved hjælp af et enkelt filament og en enkelt ekstruder.

Gradientprint producerer smukke og unikke objekter, fordi hver Random Transition Spool er forskellig fra andre.

PLA-filament er lavet af naturlige ingredienser og kan nedbrydes ved kompostering.

Fillamentum garanterer høj præcision af filamentdimensioner inden for tolerancen på +/- 0,05 mm, som er strengt kontrolleret gennem hele produktionen.

Fillamentum PLA Extrafill er et materiale til FFF (også kendt som FDM) 3D-udskrivningsteknologi.

Fordelen ved dette materiale er, at det let kan bruges i 3D-printere, at det tillader en høj kvalitet af udskrivning, selv til vanskelige detaljer og en fremragende laminering af det printede objekt. 

PLA-filament er lavet af naturlige ingredienser og kan bionedbrydes ved kompostering. Det overholder kravene til fødevarekontakt.

Fillamentum garanterer høj præcision af filamentdimensioner inden for tolerancen på +/- 0,05 mm, som er strengt kontrolleret gennem hele produktionen.

Filamenter nævnt på markedet under varemærket Fillamentum produceres i en lang række farver i overensstemmelse med farvekortene RAL og Pantone og også i egne unikke farver.

Selvom PLA er bionedbrydeligt, og materialet er "mad sikkert", foreslår vi at du ikke drikker eller spiser fra dine 3D modeller gentagne gange.

På grund af de små brud på printoverfladen kan bakterier opbygges over tid. Du kan forhindre dette ved at anvende en fødevare-sikker belægning. Ved efterbehandling af PLA er det bedre at bruge våd slibning. Uden vand begynder du hurtigt at opvarme plasten ved friktion, det smelter lokalt og gør det svært at bevare integriteten.

Mærke Fillamentum
Materiale PLA
Diameter 1.75mm
Diameter tolerance +/- 0,05 mm
Vægt 750g
Print temperatur 190°C - 210°C
Opvarmet seng krævet Nej
Anbefalet temperatur på seng 50°C - 60°C
Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / 

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Fillamentum PLA Extrafill "Random Transition" 1.75mm

Fillamentum PLA Extrafill "Random Transition" 1.75mm

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE