Fillamentum ABS Extrafill "Traffic Red" 1.75mm

Fillamentum | addi(c)tive polymers Fillamentum | addi(c)tive polymers

941561883

  • Produceret i Europa
  • Strenge kvalitetskrav
  • Produktionsdata på hver enkelt rulle


Flere detaljer

Denne vare er ikke på lager i øjeblikket

159,00 DKK

inkl. moms

Køb for 750,00 DKK mere for at få fri fragt
Fillamentum ABS Extrafill er et materiale til FFF (også kendt som FDM) 3D-udskrivningsteknologi.

Fordelen ved dette materiale er, at det let kan bruges i 3D-printere, at det tillader en høj kvalitet af udskrivning, selv i vanskelige detaljer og en fremragende laminering af det printede objekt.

ABS-filament er en polymer, der er ideel til produktion af de første funktionelle prøver inden serieproduktion til funktionel prototype, produktionsværktøjer, men også til produktion af varer til daglig brug.
Brug af ABS-materiale i fødevareindustrien er afhængig af det endelige produkt og ansvaret for brug på en processor ABS Extrafill. ABS er ikke beregnet til medicinske anvendelser.
Fillamentum garanterer høj præcision af filamentdimensioner inden for tolerancen på +/- 0,05 mm, som er strengt kontrolleret gennem hele produktionen.

Udskrivning af filamenter rapporteret på mærket under varemærket Fillamentum produceres i en lang række farver i overensstemmelse med farvekortene RAL og Pantone og også i egne unikke farveområder.

Mærke Fillamentum
Materiale ABS
Diameter 1.75mm
Diameter tolerance +/- 0,05 mm
Farve Rød
Vægt 750g
Print temperatur 220°C - 240°C
Opvarmet seng krævet Ja
Anbefalet temperatur på seng 80°C - 100°C
RAL 9017
Pantone Pblack 2 2x
Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / Fillamentum / 

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Fillamentum ABS Extrafill "Traffic Red" 1.75mm

Fillamentum ABS Extrafill "Traffic Red" 1.75mm

Acceptér Cookie deklaration på Solunoid.dk Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.       LÆS MERE